Кой е пиарът Александър Бойчев, който се обади да се кара на Виктор Николаев? (Видео)

14 January 2022
24 часа онлайн
Александър Бойчев е бил лектор в платформата TEDx КАДЪР: ЮТУБ
Александър Бойчев е бил лектор в платформата TEDx КАДЪР: ЮТУБ

Кой е пиарът на "Продължаваме промяната" Александър Бойчев, който тази сутрин завихри скандал в телевизионен ефир, след като се обади да се кара на водещите сутрешния блок по Нова ТВ Виктор Николаев и Мира Иванова, че задават въпроси? 

Според биографията, която може да се открие за Бойчев в интернет, той започва журналистическата си кариера в списанието за компютърни игри PC Mania и в приложението за технологии на в. "Капитал" - "Капитал Нет". Впоследствие става част от екипа на отдел "Технологии" на вестника и автор в неговото списание "Капитал Лайт".

След това става "активен автор на свободна практика за различни български печатни и онлайн медии, както и последователно отговорен редактор в мъжкото лайфстайл списание "EGO", главен редактор на списанието за интернет технологии и дигитална култура .net и творчески директор в рекламна агенция "Страта".

През 2012 г. е назначен за главен редактор на списание "Бакхус" , издавано от "Капитал".

От ноември 2015 г. е работил като дигитален директор в Би Ти Ви. 

А към 2021 г. вече е бил директор "Иновации" в Инвестор.

Бойчев е бил лектор на световната TED поредица от конференции, организирани от частната фондация Саплинг. (Вижте повече във видеото)

На медиите пък Александър Бойчев е представен като пиар на "Продължаваме промяната" в началото на тази година.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/