Херкулес си търси гадже

13 January 2022
БД Онлайн
Насар стана най-младият световен шампион
Насар стана най-младият световен шампион

Без дама до себе си е световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар. 17-годишният здравеняк, наричан Херкулес, живее в град Червен бряг. Кандидатки не липсват, след като той покори световния връх, но на този етап той залага здраво на работата в залата. Освен това е твърде взискателен и иска да открие любовта на живота си, научи "България Днес".

Карлос бе определен за най-добър щангист у нас за миналата година, а освен световната титла стана и европейски вицешампион за мъже. Роден е във френската столица Париж с майка българка и баща ливанец. Родителите му се разделят, докато е още малък, и той се връща с майка си в нейния роден Червен бряг.

Макар че вече е световен шампион, Херкулес все още е ученик. Учи банково дело и иска един ден да работи в банка. В свободното си време релаксира с плуване и слушане на музика.

"Започнах с щангите на 9 години съвсем случайно. Търсех братовчед ми. Заради него влязох в залата. Моят личен треньор Илиян Илиев каза да хвана лоста на щангата. Той ме научи как да го вдигам", казва Насар пред "България Днес". Той признава, че чувства България като своя родна страна и не помни почти нищо от престоя си в Париж. Името му Карлос от испански език означава свободен човек. Любопитно е, че още като дете е надъхван от боксьора ни в тежка категория Кубрат Пулев, който е негов идол.

Засега предпочита залата пред момичетата
Засега предпочита залата пред момичетата
Малкият Карлос (вдясно) се снима с Кобрата
Малкият Карлос (вдясно) се снима с Кобрата

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/