Великият Моуриньо в София: Чувствам се у дома, работих с най-добрия в света - Стоичков

08 December 2021
24 часа
Жозе Моуриньо на днешната пресконференция в София. Снимки ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
Жозе Моуриньо на днешната пресконференция в София. Снимки ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ

"Всеки път, когато съм в България, се чувствам у дома", обяви един от най-великите футболни треньори на нашето съвремие Жозе Моуриньо, който днес дойде в София начело на "Рома" за утрешния мач с ЦСКА в последния кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите.

И добави: "80-те и 90-те години бяха златни години за българския футбол. Имахте добри футболисти, които играеха из цяла Европа и аз имам много добри спомени от тогава. Хората, които познавах и специалното отношение, което имам към Стойчо, който също идва като мен от малък град, се запазиха до днес. Те бяха освен добри футболисти, а и добри хора.Онова поколение беше много голямо. После отидох в Барселона и срещнах футболист №1 в света – Христо Стоичков. Чувствам ви като приятели, но утре няма да чувствам хората срещу мен като такива, тъй като излизаме за победа”.

„За нас е важно да победим с идеята, ако победим, да бъдем първи. Ако Будьо победи също, ще останем втори, но това, което зависи от нас, ще го направим. Знам, че ще бъде трудно с ЦСКА, защото те заслужават повече точки от сегашния им актив. Срещу нас ни затрудниха в Рим, но ние трябва да победим”, каза още португалецът.

„Утрешният резултат не е от особено голяма важност, тъй като сме се класирали вече. Важно е дали сме първи или втори. Амбициите са ни да продължим напред, сега идват осем отбора от Лига Европа. Ще видим какво ще се случи, но имаме амбиция да стигнем колкото се може по-напред”, продължи прочутият специалист в зала „Родина” на националния стадион „Васил Левски”.

„Не мисля, че времето ме е променило много. Може би съм станал по-спокоен, но смятам, че имам същата любов към футбола. През 2004-а година имах щастието да спечелим Шампионска лига, но днес играем в Лига на конференциите и имам желание "Рома" да спечели това състезание, защото е първо. Ако го направим, ще останем в историята”, акцентира Моуриньо.

Ключови думи

Коментари

Marinaikw в 04:05 на 09 Dec 2021
Здравствуйте товарищи! Предлагаем Вашему вниманию сервис оргтехники и продажу расходников для дома и офиса.Наша организация «КОПИМЕДИАГРУПП» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Заправка картриджей Минск – это скрупулезная и ответственная работа, так как от нее зависит рабочий процесс всей компании или распечатка важного документа. Малейшая ошибка или недоделка приведет к перебоям в работе заказчика, и соответственно к потере нашей репутации и прибыли. Для нас на первом месте стоит репутация, которую мы заработали нелегкими и долгими годами труда. Поэтому выполняя очередной заказ на заправку принтера или ксерокса, мы думаем о клиенте и с полной ответственностью можем гарантировать как качество, так и быстрое исполнение работы. Заявку на вызов Вы можете оставить как на сайте, так и по телефону. Так же в Online чате сбоку. Наш оператор обговорит удобное для Вас время, и наши специалисты прибудут точно в срок. Качество наших работ всегда на высшем уровне, так как у нас раб
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/