Бойна мацка се съблече

07 December 2021
БД Онлайн
Челси зарадва феновете си
Челси зарадва феновете си

Звездата в бойните спортове Челси Грийн направи подранил подарък на феновете си. Мадамата захвърли дрехите за еротична фотосесия. Канадката изгря на корицата на декемврийския брой на списание Fitnessgurls. Челси, която се изявява още като каскадьорка и модел, не оставя много на въображението.

Облечена в черно бельо и отворено кожено яке, покриващо само горната част на тялото й, красавицата позира с изплезен език. Преди време 30-годишната бойна мацка разкри желанието си да позира за "Плейбой". След това се цели във филмова кариера.

"Имам списък с неща, които искам да правя. Определено искам да бъда убит във филм на ужасите. Винаги съм искала това", споделя тя.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/