Ген. Мутафчийски е "Рицар на годината" на Тамплиерите

05 December 2021
Ген. Венцислав Мутафчийски с Рангел Матански на церемонията
Ген. Венцислав Мутафчийски с Рангел Матански на церемонията

Ген. Венцислав Мутафчийски бе удостоен със званието "Рицар на годината" от Ордена на Рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим - Велик приорат България. Това се случи на традиционния благотворителен бал на тамплиерите, който те организират за 14-и пореден път в навечерието на Коледа.

Така шефът на ВМА се нарежда до акад. Антон Дончев, проф. Георги Чапкънов - Чапа, проф. Генчо Начев, космонавта Георги Иванов, столичния кмет Йорданка Фандъкова и др.

За отличието съобщи Рангел Матански във фейсбук, който написа:

“Защото хората имат нужда от истината.”

С огромен респект към всичко, което направи за всички нас днес удостоихме с наградата “Рицар на годината” един истински силен и сърдечен човек!

Благодаря, проф. Мутафчийски!"

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/