Седмичен хороскоп: Финансови загуби за близнаците, везните да не ревнуват

05 December 2021
Алена
Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: В началото на седмицата за пореден път сте напрегнати, заядливи и спорите с вашите близки. Не се чувствате добре у дома си в почивните дни, защото сте изнервени. Съветвам ви да се приберете по-късно, което ще е лесноосъществимо. На работното място рискувате да усложните колегиалните си отношения. Създайте спокойна делова обстановка, за да завършите по-бързо задачите си. От понеделник не уговаряйте делови срещи, защото ще са проблемни за вас. Работата ви спори, ако не се занимавате с неуредиците на вашите колеги или на продължаващите с досадата си роднини, които упорито ви преследват с исканията си.

Здраве: Здравето ви отново е нестабилно, защото сте в дисхармония със себе си. Предпазвайте се от проблеми с бъбреците и от простуда. Обилните трапези да не ви изкушават.

Любов: Ще срещнете трудности в общуването със семейството и с интимния си партньор. Породени са от ината ви и от вашата несговорчивост. Не се надявайте на сдобряване в леглото.

ТЕЛЕЦ: ПРЕУМОРА

Работа: През първите дни на седмицата не се изкушавайте да започвате нови делови задачи. Ако сте надценили силите си, ще си навредите. Стресът и преумората може да ви разболеят. На работното си място се заемете с текущите си задължения, които са добра основа за бъдещите ви финансови постъпления. От понеделник сте ядосани на вашите колеги, които ви товарят със задачи и по ваше мнение провалят нарочно личните ви планове. Избегнете всички делови срещи и разговори, защото няма да ви донесат нито полза, нито очакваните резултати. Началото на ваши обмислени проекти ви носи удовлетворение.

Здраве: Вечер излизайте на разходка. Здравето ви се стабилизира. Ще ви се отрази добре билков чай преди лягане. Не бива да се преуморявате.

Любов: Бъдете внимателни с близките си, които неизвестно защо от няколко дни са сърдити. Любимите ви хора очакват да ги зарадвате с романтични мигове и подарък.

БЛИЗНАЦИ: НЕНУЖЕН РИСК

Работа: Въпреки факта, че сте заредени със сили и желание да се докажете, не прекалявайте и се вслушвайте в съветите на вашите колеги. Не рискувайте в началото на седмицата, дори и да сте готови за трудови подвизи. От вас зависи да имате разум и да избегнете разочарованията, защото късметът не е на ваша страна. На работното място завършете текущите задачи, а в почивните дни се отдайте на активна почивка. От понеделник бъдете естествени и не играйте роля, която не ви носи полза и възхита на околните. Не обмисляйте инвестиции, ако печалбата е под въпрос. Грозят ви финансови загуби. Не харчете за капризи на вашите близки.

Здраве: Здравето ви е стабилно, въпреки че сте податливи на проблеми с черния дроб, ако страдате от хронично заболяване или ви липсва душевна хармония.

Любов: В личните ви отношения цари хаос. Постарайте се да заведете любимите си хора на ресторант или гостувайте на приятели.

РАК: ОБЩИТЕЛНОСТ

Работа: В първите дни от седмицата общувате с огромно удоволствие. Неочаквано ще осъществите среща с влиятелна личност, която би ви помогнала да достигнете нов професионален връх. Овладейте ината си, който вреди на деловите и на личните ви отношения и ви носи самота, но също така блокира добрите ви възможности на работното място. Ако не сте в хармония с колегите си, трудно можете да осъществите плановете си до края на годината. От понеделник успехът е с вас, ако имате свой бизнес и е дошло време да приключите проблемите с вашите съдружници. Бъдете безкомпромисни, ако са непочтени с вас, и прекратете отношенията си официално и документално.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от простуди и не прекалявайте с алкохола. Заредете се с положителни емоции. Бъдете умерени.

Любов: Ако сте проявили агресия към вашите близки заради забележките им, че не сте изпълнили дадено обещание, се извинете, това е начин да ги умилостивите.

ЛЪВ: ПРИХОДИ

Работа: От първия ден на седмицата приемете без колебание допълнителна работа, която ще ви донесе неочаквано добри приходи. Бъдете внимателни с разходите, за да не изпаднете в неочаквани финансови затруднения. Не се съмнявайте във възможностите си. Предприемете промени, но разчитайте на себе си и не споделяйте плановете си. Не пропускайте вечер или в почивните дни да си дадете почивка дори и ако имате делови задължения. От понеделник се постарайте да не пилеете време и да отхвърлите служебните си задачи до края на деня. Вечерта ще се справите с личните си проблеми. Не отказвайте допълнителната работа, ако ви носи добра печалба.

Здраве: Здравето ви е зависимо от настроението. Застрашени сте от високо кръвно налягане и главоболие, ако сте прекалили с алкохола. Лягайте си по-рано.

Любов: През целия ден се радвайте на компанията на любимите си и споделете чувствата си. Семейните да се пазят от изневяра. Направете крачката към раздяла само ако са предали чувствата ви.

ДЕВА: УСИЛНА РАБОТА

Работа: Изненадващи промени, които не сте предвидили, ви изнервят през първите дни на седмицата. Не спорете и ги приемете. Налага се да работите усилно и съсредоточено. Бъдете предпазливи със запознанствата. Може да се окажете подведени от ваши колеги и да обещаете финансиране на техни проекти, но ще сте губещата страна. Общувате с лекота. Не е във ваша полза да сте прекалено доверчиви или инатливи. Не се изкушавайте да флиртувате. Деловите разговори са ползотворни. От понеделник бъдете упорити и не отказвайте допълнителната работа. Помислете върху възможността да регистрирате ваша фирма и да започнете бизнес, даряващ ви финансова стабилност.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си внушавате сами проблеми и болести. Не са изключени проблеми, ако сте се преуморили.

Любов: Романтична среща е причината да започнете нов любовен роман или да възобновите стари отношения. Несемейните да очакват предложение за брак.

ВЕЗНИ: ТЪРПЕНИЕ

Работа: Колкото и да не ви е по вкуса, в началото на седмицата е полезно за вас да си наложите търпение и да не си внушавате проблеми. Ще ви поднесат идеи, разкриващи пред вас възможност да превърнете в реалност своя стара мечта. Проявете сдържаност и търпение, за да се справите с трудностите. Не са изключени роднински скандали и проблеми, в които ще намесят и вас през почивните дни. Не е във ваша полза да обсъждате сделки или да поставяте подписа си под тях. Забравете за бизнесделата си следобед в този ден. От понеделник въпреки удовлетворението от вашата работа сте в състояние да си създадете финансови затруднения. Не харчете, пестете.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте притеснени от ставащото в професионален план. Наложете си спокойствие, защото няма как да го промените.

Любов: Склонни сте да ревнувате без причина и да опъвате нервите на брачната си половинка. Бъдете искрени в чувствата си, за да не се лишите от незабравими интимни изживявания.

СКОРПИОН: НАИВНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата не бъдете наивни и прекалено доверчиви, а се вслушайте в гласа на интуицията си. Ако прецените, че е във ваша полза, откажете на мига делово запознанството, за което настояват ваши колеги и приятели. Тези от вас, които пътуват, да не разчитат на късмета си, а да бъдат внимателни. Работата ви спори. Може да ви изнудят да проведете срещи с "перспективни" делови партньори. Не давайте обещания за съвместен бизнес. Изгодните предложения са измамни. От понеделник при неотложни служебни срещи не поставяйте непосилни изисквания на деловите си партньори или подчинени заради излишно самочувствие. Подкрепата им е важна за вас, а късметът може да ви изневери.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако си лягате рано и не прекалявате с алкохола, но най-важното е да не се поддавате на гнева си, по-скоро безпричинен.

Любов: Вечер очаквайте романтична изненада. Семейните да се пазят от изневяра на работното място, въпреки че ще са изкушени от нечий чар. Не създавайте предпоставка за разправии в семейството.

СТРЕЛЕЦ: ПРОМЕНИ

Работа: В началото на седмицата промените са нежелателни. На вашето работно място бъдете умерени и отговорни към задълженията си, вместо да търсите повод, за да празнувате студентския празник. Предстоят ви делови срещи и запознанства, свързани както с професионалния, така и с личния ви живот. Не разчитайте на късмета си, а работете активно. Този ден ви позволява да пътувате и да водите преговори за бъдещо съдружие. Не подписвайте договори. От понеделник не ви съветвам да действате инатливо и да се впускате в начинания. Служебните ви задачи са достатъчни, затова не бива да се проваляте.

Здраве: Здравето ви е отлично. Предпазвайте се от травми, ако правите ремонти. Не сядайте зад волана. Не се подлагайте на козметични процедури.

Любов: Вечерите посветете на брачната или интимната си половинка. Премахнете съмненията си в изневяра, защото и вие не сте останали без ухажори.

КОЗИРОГ: САМОКРИТИЧНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата ще се сблъскате с неочаквани обрати. Бъдете самокритични. Не обсебвайте хората от вашето обкръжение. Начинанията ви обещават бъдещи успехи. Очакват ви професионални успехи, но и разочарования заради вашите колеги. Ако сте спокойни, ще ги избегнете и ще продължите уверено към целта си за деня. Във ваша полза е да проведете планираните срещи, не ги отлагайте. Избягвайте деловите запознанства. От понеделник внимавайте, защото материалните стремежи ви вредят и спират приходите ви. Късметът не е на ваша страна, нито лесните начини за печалба, а деловите срещи и разговори дори извън офиса носят разочарование.

Здраве: Здравето ви се стабилизира, ако спазвате изискванията на лекарите. Не прекалявайте с обилната храна, особено ако не сте на работа и в дома приготвят вкуснотии.

Любов: Кризата в семейния ви живот все още не е отминала. Постарайте се да изясните проблема и да възстановите хармонията в отношенията си.

ВОДОЛЕЙ: СЪЧУВСТВИЕ

Работа: Странно защо в дните от четвъртък ви възприемат като страдалци за доброто на човешкия род, но всъщност се стремите да получите чрез проява на съчувствие незаслужена подкрепа от вашите близки. Няма как да се сближите с хора, които искате да привлечете като делови партньори, а и не си струва усилията. Имате шанс за положителни промени, но само ако сте внимателни в думите си и не обиждате с критиката си. От понеделник се заредете с оптимизъм, нужен ви е, за да не страда вашето здраве. Занимаващите се с частен бизнес да не подготвят договори, ще сгрешат.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не изневерите на себе си и на чувствата си. Все още сте податливи на простуди и проблеми с гърлото. Пазете се. Не бива да преяждате.

Любов: Любовта ви зарежда със сили. Постарайте се да не изневерявате дори и с невинен флирт пред очите на вашата брачна половинка, защото ще съсипете деня си с разправии.

РИБИ: ДОБРОНАМЕРЕНОСТ

Работа: В началото на седмицата бъдете добронамерени към вашите близки и приятели, които ще ви гостуват. Добрите отношения с тях ви осигуряват спокойствие и на работното място. Съхранете постигнатото и финансовото си състояние. Нуждаете се от почивка, за да не навредите на здравето си, затова ви съветвам да си останете у дома, ако е възможно и ви освободят от работа дори и ако работите у дома. От понеделник се заемете сериозно с текущите си служебни задължения. Не предприемайте каквито и да било промени, уверени в късмета си, защото днес той може да ви изневери. Стабилизирайте отношенията с колегите си, за да разчитате на успех и подкрепа.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки проблемите, които ви депресираха, и ако не сте прекалили с алкохола и мазнините. Предпазвайте се от обостряне на стомашни проблеми.

Любов: Личните ви отношения са стабилни. Намерете пътя към сърцата на любимите си хора, ако сте се отдалечили заради предизвикан от вас конфликт и съмненията ви в изневяра.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/