“Аз професор съм голям”, пее Наско от Б.Т.Р. едва 6-годишен, но вече на голямата сцена

03 December 2021
Анатолий Попов

“Аз професор съм голям” - това пее Наско от Б.Т.Р., когато е едва на 6 години и за пръв път се качва на сцена заедно със своите другарчета от детската градина. Рокаджията бил с големи очила и книга, изрязани от кадастрон, и през цялото време си криел лицето с книгата. Учителката, която свирела на акордеон, постоянно я бутала надолу, но опитите ѝ били неуспешни. До ден днешен той има сценична треска, която, слава богу, вече е доста по-малка от тази в тийнейджърските му години.

“Да си рокаджия, не трябва да си лош, а по-скоро бунтар. Никога не съм искал да съм оня лошият и да троша неща по хотели, за да покажа колко съм велик и не ми пука за целия свят. Напротив, винаги ми е пукало, така съм възпитан от моите родители. Трябва да си учтив и с уважение да се отнасяш към другите хора, за да те уважават. Не ми пречи обаче, когато не съм съгласен с нещо, да го покажа с достатъчно агресия чрез музиката, защото рокът е това”, обяснява Наско в подкаста “24 часа от живота”.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/