Славата съсипала Фюри

01 December 2021
БД Онлайн
Тайсън Фюри
Тайсън Фюри

Алкохол, наркотици и психически проблеми. Това бил резултатът от славната победа за Тайсън Фюри над Владимир Кличко, която го направи шампион в тежка категория по бокс преди шест години.

След като грабнал всички пояси, Циганския крал се отдал на пороците и накрая се оказал и с психически проблеми. Пиячката и дрогата успял да пребори, но и до днес води битка за укрепването на психиката си, признава самият той във видео, което си пусна за годишнината от успеха.
"Честит юбилей на мен! - казва 33-годишният Фюри. - Но той бе последван от проблемите с алкохола, наркотиците и психиката ми. Битката за нея продължава ежедневно. През това време, а и до днес се водят преговори за мачове, а те са тежки и натоварващи."Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/