15 години мнима моделка мами волейболист

28 November 2021
БД Онлайн
Алесандра Амброзио послужила за примамка
Алесандра Амброзио послужила за примамка

Бившият италиански волейболен национал Роберто Казанига печели приза наивник на годината без конкуренция. Спортистът се оказа мамен от жена в продължение на 15 години. Това му струва 600 000 паунда.

Волейболистът и "Мая" имали връзка от разстояние през това време. Двамата били запознати по телефона от обща приятелка, за която е установено, че е мозъкът на измамната схема. "Мая" праща на волейболиста снимка, на която уж е тя. Всъщност на фотоса е една от най-известните жени в света - бразилският супермодел Алесандра Амброзио. През цялото време Казанига вярва, че и неговата половинка също е топманекенка.

Двойката никога не се е срещала лице в лице през 15-годишната си връзка. През цялото време играчът е сигурен, че е с "Мая". Всъщност е говорил с жена от Сардиния, наречена в местните медии Валерия. Казанига периодично й изпраща пари, за да плаща лечението й от сериозна болест. Общите загуби на капитана на "Джоя дел Коле" са в размер на 600 000 паунда. Той натрупва и сериозни дългове заради любимата си.

"Имам толкова много дългове, не е лесно да се събудя от кошмара", призна Казанига през сълзи в италианско предаване, след като разбра за измамата, на която е станал жертва.

Казанига е затънал в дългове
Казанига е затънал в дългове

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/