На кантара: Курбат Пулев и Рафа Мир се бутат чело в чело, отказват поздрав (Видео)

26 November 2021
24 часа
Кобрата на днешния кантар. Кадър и видео Ютюб
Кобрата на днешния кантар. Кадър и видео Ютюб

Кубрат Пулев е с по-лек от съперника си в специалната гала Triad Combat Франк Мир. Българинът ще се изправи срещу бившия двукратен шампион в UFC в Арлингтън, Тексас. Двубоят между тях започва около 6.00 ч. сутринта в неделя българско време. Мачът е главен в галата, в която боксьори и ММА бойци ще премерят сили. Пулев тежи 115.6 кг, а Мир е 122.2 кг.

Двамата първо се бутаха чело в чело, а след това Мир отказа поздрава на Пулев след кантара. Американецът заяви, че Пулев ще има тежка вечер, а българският боксьор също се закани да спечели. Двамата ще се бият на триъгълен ринг със специални правила. Двубоят ще е в девет рунда по две минути.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/