Заради какво 52-годишната Джей Ло изглежда като на 30 (видео)

24 November 2021
Кая Иванова

52-годишната Дженифър Лопес определено буди възхищение не само заради своите артистични таланти. И преди да побързате да кажете, че просто е случила на добър пластичен хирург, вижте какво прави тя за красотата си извън операционната. Неща, които са съвсем достъпни за всекиго от нас, но все пак искат някои усилия и жертви.

Джей Ло се кълне в гликоловата киселина

Гликоловата киселина работи като химически ексфолиатор върху кожата, като разтваря мъртвите клетки и внимателно възстановява повърхността. Освен че премахва мъртвите повърхностни клетки, тази киселина насърчава клетъчния оборот, което е идеално за увредена от вредните слънчеви лъчи, зряла кожа.

Тя не се пече на слънце

И не защото е потомка на Едуард Кълън. Не е тайна, че излагането на ултравиолетови лъчи унищожава колагена и еластичните влакна в кожата, причинявайки преждевременно стареене. Ето защо Джени избягва излагането на слънце, доколкото е възможно. Както тя разкрива пред InStyle: „Опитвам се да не стоя на слънце твърде дълго и залагам на висок слънцезащитен фактор всеки ден.”

Има три неща, които тя не докосва

Всички знаем, че алкохолът, кафето и тютюнопушенето не са полезни за кожата ни и въпреки това ползваме поне едно от тях редовно. Джей Ло не пие алкохол, нито кафе, нито пък пуши. Вероятно това е една от причините кожата й да сияе с младежки блясък дори на 50 години.

Не прави компромиси със съня си

Тя смята, че е най-добре да се спи по 9 или 10 часа, но невинаги успява. Осем часа обаче задължително е под завивките. И не прави компромис с това нито на празник, нито когато има суперинтересен сериал по телевизията.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес
Медитира всеки ден

Дженифър започва да медитира през 2015 г., когато трябва да жонглира с музикалната сцена и киното. Сега тя медитира по 20 минути всяка сутрин и вечер.

Маниакална е на тема почистване на кожата си

Тя мие лицето си не само сутрин и вечер, но също след тренировка. Казва, че това я кара да се чувства свежа и със сигурност е добре за вида й.

Пие повече от 8 чаши вода на ден
„Пиенето на много вода, особено преди тренировка, може да ви помогне да извлечете повече от рутинните си упражнения“, споделя звездата пред американско списание. Хидратацията отвътре е важна и за вида на кожата, и за този на косата.

Хапва много зелени неща

Сигурно искате да чуете, че поне веднъж на ден си позволява шоколад и кока кола, но това не е така. Истината е, че Джей Ло яде много чиста, непреработена диета, както тя самата разкрива пред US Weekly: „Вкъщи ядем много зелени зеленчуци, аспержи, брюкселско зеле, броколи и зеле. Обичам да готвя и умея много неща. Обичам да приготвям пуерториканска храна, защото с нея израснах.“

9 модни съвета от Меган Маркъл

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/