Каква е твоята дарба според датата на раждане?

18 January 2022
Тина Арнаудова

Нищо не е случайно и всичко се случва нарочно. По отношение на окултизма и нумерологията рождената ни дата не е случайна и не ни е дадена на случаен принцип. Тя може да разкрие вашата дарба, която дори не подозирате, че може да притежавате.

Няма значение дали вярвате в магията. Вашият вълшебен подарък е част от вас, независимо дали сте наясно с него или не. Ако обаче го откриете, тогава имате повече шансове да го „култивирате“ и да станете господар на неговата сила.

За да научите тайния си подарък, сметнете цифрите на вашата дата, месец и година на раждане, докато не получите едноцифрено число. Например, ако сте родени на 1 септември 1975 г., едноцифрената сума би била 5. (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5)

Номер 1 - Магьосникът

Първото число е числото на Сътворението. Смята се, че тези, които са родени под негово влияние, имат силата да отстояват волята си независимо от обстоятелствата. Не използвайте силната си воля, за да се опитвате да манипулирате и контролирате тези около вас.

Номер 2 - Емпат

Много сте чувствителни към енергиите около вас. Още от деца усещате емоциите на другите и затова сте толкова състрадателни като възрастни индивиди.

Вашият магически дар е в сърцето и в третото ви око, усещайки постоянно енергийните течения покрай себе си. Трябва да ги използвате, за да облекчите болката на другите, но и за бързо възстановяване на собствената си енергия, като се заземите и влезете в контакт с природата.

Номер 3 - Тройната луна

Това число олицетворява трите фази на Луната. Във вас се крият силите на сътворението и разрушението. Старата поговорка „Внимавай какво си пожелаваш“ се отнася за вас, тъй като вашата дарба е свързана с това, че вашите мисли и желания може бързо да станат реалност.

Номер 4 - Щитът

Числото 4 има корелация с 4-те елемента на Земята: огън, вода, въздух и земя. Вашата същност е в баланс с четирите стихии или със Земята и затова сте много рационални и със силен ум. Тъй като постоянно черпите енергия от елементите, е много трудно някой да ви прокълне проклятие. Тъй като огън, вода, въздух и земя създават около вас вълшебно силово поле, вие отклонявате негативността.

Номер 5 - Спиритуалистът

Тъй като числото 4 символизира четирите елемента на природата (огън, въздух, вода и земя), числото 5 символизира петия елемент: дух. Родените под негово влияние, са в контакт с царството на духа и лесно мое да си привлекат свръхсили. Ето защо от тях стават перфектни спиритуалисти, които може да се свързват с духове.

Номер 6 - Слънчевият чирак

Числото 6 символизира Слънцето и всичко, което идва от нашия източник на светлина. Следователно, вие имате силен вътрешен енергиен поток. Вашата дарба идва от Слънцето, което олицетворява всички благословения на живота и тяхната сила. Вие сте лечител и водач, но с голямата сила идва и голямата отговорност. Научете как да използвате великолепната си сила по най-етичния начин.

Номер 7 - Лунният чирак

Числото 7 символизира Луната и цялата магия, която идва от Великата дама на нощта. Вашата дарба е чистата, неподправена магия на Луната. Ако решите да се занимавате с окултни неща, инстинктивно ще знаете какво да правите. Импровизирате поради силно активната си интуиция. Друг ваш магически дар е сънуването на пророчески сънища. Ако ги интерпретирате правилно и им се доверите, може да постигнете чудеса.

Номер 8 - Вещицата

Това число се счита за едно от най-вълшебните. Числото 8 съответства на 8-те съботи на вещиците, 8-те ъгъла на света. Ако вашият рожден ден се окаже сбор 8, тогава вие притежавате голяма магическа сила. Може да я активирате допълнително само ако успеете да настроите и празнувате съботите. Имате много точен вътрешен компас и затова може да разграничите правилното от грешното.

Номер 9 - Шаманът

Последното число символизира обединението на всичко изброено. Това е портата, при която всичко свършва и всичко започва отначало. Ето защо виждате неща като никой друг. Дарбата ви е вашата художествена и творческа природа и способността често да виждате ситуациите в много интересна перспектива. Ето защо може да лекувате. Тъй като числото съответства на смъртта и прераждането, вие имате естествено умение да усещате призраци и духове наоколо, но ако се научите да използвате тази способност, може дори да преминавате и да се връщате в други реалности, досущ като шаман.

Коментари

аврам в 23:05 на 22 Nov 2021
kak 32 = 5 , ???????????
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/