Гришо играе с милиардера Ричард Брансън

19 November 2021
Елица Младенова
Григор е любимец на Ричард Брансън
Григор е любимец на Ричард Брансън

Григор Димитров пак ще разцъква тенис с милиардера Ричард Брансън. Българинът е голямата звезда на благотворителния турнир "Некер Къп" тази година, научи "България Днес".

Надпреварата се завръща с десето юбилейно издание. Миналата година тя не се състоя заради пандемията от коронавирус. Сега Брансън отново е домакин на турнира на своя остров Некер. Надпреварата започва днес и ще приключи в неделя.

Вече няколко години милиардерът провежда проаматьорския турнир. В него се включват популярни тенисисти и богати аматьори, които получават възможността да се докоснат до професионалистите, като дадат солидни суми за благотворителност. По традиция участниците в надпреварата получават много забавление през цялото време с различни активности като голф, водни спортове и др. Лолита играе с лемурите на Некер

Лолита играе с лемурите на Некер

Тази година голямата звезда е Григор. Освен него още двама известни тенисисти ще вземат участие в турнира и се радват на гостоприемството на Брансън. Това са канадецът Васек Поспишил и южноафриканецът Кевин Андерсън.

Димитров вече е на остров Некер. Той пристигна заедно с половинката си Лолита Османова в сряда. Двамата са настанени в една от красивите вили с невероятен изглед. Още първия ден Гришо и Лолита се разходиха из острова и разгледаха лемурите, с които е известно мястото. Животните се развъждат там от Брансън. Григор и Лолита закусват на тераса с уникален изглед

Григор и Лолита закусват на тераса с уникален изглед

Милиардерът е един от най-известните фенове на Григор. Двамата дори поиграха за удоволствие при едно от предишните гостувания на Димитров на острова.

"Успях да направя няколко разигравания с Григор и извън турнира и виждам защо се е изкачил до номер три в света", заяви Брансън през 2017 година. Вилата, в която са настанени двамата

Вилата, в която са настанени двамата

Всъщност за Димитров това е трето участие в благотворителния турнир. Освен през 2017 той бе част от надпреварата и през 2016 година. Никой друг тенисит не е бил канен толкова пъти от ексцентричния милиардер.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/