Вин Дизел заведе пред олтара дъщерята на актьора Пол Уокър

24 October 2021
24 часа
Американският актьор Вин Дизел заведе пред олтара дъщерята на актьора Пол Уокър, който загина при автомобилна катастрофа, по време на сватбата й. 
Снимка: Инстаграм/meadowwalker
Американският актьор Вин Дизел заведе пред олтара дъщерята на актьора Пол Уокър, който загина при автомобилна катастрофа, по време на сватбата й. Снимка: Инстаграм/meadowwalker

Американският актьор Вин Дизел заведе пред олтара дъщерята на актьора Пол Уокър, който загина при автомобилна катастрофа, по време на сватбата й. Това разкрива снимка от събитието на страницата на Медоу Уокър в инстаграм.

22-годишният модел се омъжи за актьора Луис Торнтън-Алан. Сватбената церемония бе в началото на октомври в Доминиканската република, но едва преди 18 часа и повече се разбра за нея от публикацията в мрежата.

Вин Дизел, близък приятел на семейството, е облечен в син костюм, когато води булката към олтара.

Припомняме: Пол Уокър почина при автомобилна катастрофа през ноември 2013 г. Актьорът от „Бързи и яростни“, известен и с ролите си във филми като „Бягай, без да поглеждаш назад“, „Знамената на нашите бащи“ и „Плезантвил“, беше само на 40 години.

„Бързи и яростни 7“, който беше пуснат на киноекраните на 9 април 2015 г., беше последният филм на Уокър, който играеше във всички епизоди на франчайза, с изключение на третия.

По време на смъртта на актьора дъщеричката му Медоу Уокър беше на 15 години.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/