Деле Али заряза щерката на Гуардиола заради канадски модел от "Челси"

23 October 2021
24 часа
Никол
Никол

Асът на "Тотнъм" и националния отбор на Англия Деле Али е зарязал дъщерята на Пеп Гуардиола Мария заради модел, който е привърженик на "Челси". Това е канадката Никол Бери. Тя участва в риалитито Made in Chelsea.

Деле от повече от година излизаше с Мария Гуардиола, която е на 20, и не е ясно защо е прекъснала връзката им. Свързал се с Никол през социалните мрежи. Двамата били засечени в баровски ресторант в Лондон с Бен Чилуел от "Челси", който пък бил с приятелката на Никол

През февруари той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Руби Мей, на която и писна да го гледа как играе компютърни игри по цяла нощ.

Моделът и Деле Али вечерят в лондонски ресторант.
Моделът и Деле Али вечерят в лондонски ресторант.
Мария Гуардиола поздрвява баща си Хосеп.
Мария Гуардиола поздрвява баща си Хосеп.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/