Шофьор обърка педалите и прати Lamborghini за 300 000 евро в езеро

21 October 2021
Георги Луканов

В Австрия Lamborghini Huracan на стойност около 300 000 евро буквално бе удавено в езерото Мондзее. Снимки от местопроизшествието бяха публикувани от местната пожарна във Facebook.

31-годишен швейцарец е объркал педала на спирачката с този на газта при маневра на паркинга край езерото и суперколата се озовала във водата. Водачът оставил спътника си и тръгнал да обръща, когато станала белята.

След като италианският супер автомобил започнал да потъва, шофьорът успял да изплува в ледените води и след това бил настанен в болница.

Местните пожарникари се борили три часа да извадят червеното Lamborghini Huracan от 5-метрова дълбочина. В спасителната акция освен 5-те огнеборци се включил и кран.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/