С кого най-много си пасват Везните в любовта

19 October 2021
Тина Арнаудова

Везни и Овен

Когато Овенът и Везните се влюбят, вродената противоположност на зодиака е призована. Тези две зодии се намират директно на 180 градуса един от друг. Всяка една от тях притежава качества, които не се намират в другата. Везните жадуват за хармония, нерешителни са, обичат спокойствието и предпочитат по-внимателния подход към нещата. Докато Овенът е импулсивен, раздразнителен и готов да се хвърли на секундата в ново предизвикателство. Въпреки различията си, споделят чудесно сексуално привличане. Тази комбинация е добре балансирана. Очарователната и културна Везна може да култивира малко стила на Овена, който понякога е доста недодялан и първичен.

Най-доброто от тази конфигурация: Хармонията, която е резултат от съюза между Венера и Марс. И двата знака допринасят за връзката с неща, липсващи при другия, което е причина за прекрасен баланс.

Везни и Телец

Това е събирането на две половинки в едно. Тези два знака са кармично свързани. Обичат сигурността във връзката, споделят любов към поезията и културата. Може в началото отношенията да се случват по-бавно, но със сигурност имат общи интереси. Веднъж разбрали нуждите на другия ще установят, че имат доста повече общи неща, отколкото са си мислели. И Телецът, и Везните обичат гурме храната, театрални постановки, колекционират произведения на изкуствата и музика. Много е важно и за двамата партньори физическото и естетическото удоволствие. Обичат не само да бъдат ухажвани, но и да ухажват. Това е от особена важност във всяка връзка за тях. Телецът оценява чара на Везните. Везните пък са благодарни за лукса, който Телецът им предлага. Има какво да научат един от друг – Везните може да помогнат на Телеца да види различната гледка точка на дадена ситуация, а Телецът може да помогне на Везните да превъзмогнат своята всеизвестна нерешителност.

Най-доброто от тази конфигурация: Споделят обща любов към красотата, културата, удоволствието. Естетиката е съществена и за двамата, а техните подобни вкусове правят връзката още по-хармонична и романтична.

Везни и Близнаци

Тези два знака се радват на великолепни отношения, базирани на интелектуални интереси и ментална зрялост. Двойствените Близнаци обичат баланса на Везните, а пък Везните винаги се забавляват от остроумието и бързината на ума на Близнаците. И двете зодии имат чудесна умствена енергия. Стигат до чудесни идеи, когато работят заедно по даден проект. Освен това Везните действат бързо и не губят време в суетня – нещо, което липсва на Близнаците. Двамата партньори имат нужда от интелектуална свобода. Близнаците обичат енергията на Везните и нямат проблеми да дадат от силата на любимия си, когато той се умори, за да го заредят наново. Освен това винаги може да се разчита на тях да ви подкрепят в развитието на идея, за която не ви стига активност. И Близнаците, и Везните имат широкоспектърни интереси, което ги прави чудесни събеседници в провокативни дискусии.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да работят като интелектуален екип. Заедно може да открият един пред друг нови и различни гледни точки, интереси и нови светове.

Везни и Рак

Когато Рак и Везни станат любовна двойка, всеки от тях се стреми да допълва половинката си. И двете зодии търсят сигурна, уверена връзка и споделят разбирането си за красота и лукс, особено в семейните среди. И двамата могат да съчетаят енергиите си в пълна хармония, когато решат да следват една цел. Въпреки че тази двойка прогресира по-бавно отколкото други и от начало може да им се стори, че имат малко общо, с течение на времето превръщат ненатрапчиво половинката си в по-добър индивид.

Най-доброто от тази конфигурация: Взаимното им оценяване за стабилност и семеен баланс. Естетиката е важна за тях и споделят любов и комфорт в живота. Сходните им вкусове изграждат една връзка от преданост и хармония.

Везни и Лъв

Лъвът и Везните чудесно разбират вътрешните светове на другия. Когато безкрайната и неукротима енергия на Лъва се свърже с чувството за хармония на Везните, се получава изключително балансирана връзка. Тези два знака може да се наслаждават на доста лежерни и безпрепятствени отношения, защото те разбират и оценяват любимия и умеят да извличат ползи от позитивните му качества. Везните успокояват превзетостта на Лъва. Те разчитат на чара и добрите си обноски, което пък опитомява директната и саркастична природа на Лъва. Той пък от своя страна е доста по-решителен и може да помогне на партньора си да се научи да взима по-бързо решения и да бъде спонтанен.

Най-доброто от тази конфигурация: Балансът, който цари между двата знака. Всеки партньор допълва това, което липсва у другия.

Везни и Дева

Когато тези два знака привлекат погледите си, това може да се разглежда като напасването на две части от пъзела. Двамата идеално пасват един на друг. И Девата, и Везните търсят сигурност във връзката и споделят интерес към красивото и културата. Работят заедно гладко, защото искат да получат едно и също удовлетворение от това. В началото може тези отношения за вървят мудно, но ще избухнат, когато се научат да уважават другия. И двамата са фенове на колекционирането и не е изключено в един етап от любовта им да събират картички от местата, които са посетили, произведения на изкуството или снимки. Практичността и удоволствието са важни за Девата и Везните, които се допълват в много отношения. Девата оценява чара и дипломатичността на Везните, а Везните харесват подредеността на партньорите си. Когато спори, тази двойка почти никога в началото не е на едно и също мнение. Виждат различни страни на спора, докато не се убедят един друг в правотата си, аргументирайки се за фактите.

Най-доброто от тази конфигурация: Общата им страст към изкуството и архитектурата. Естетиката е важна и за двамата партньори и са почитатели на фините неща. Общите им вкусове дават на връзката им чудесен баланс.

 

Везни и Везни

От две Везни излиза една от най-романтичните и добре балансирани връзки. Хармонията и естетиката са изключително важни за тази зодия. Везните обичат да бъдат влюбени, а двама партньори от този знак означава едно – любовно блаженство. Ако се срещат, без да живеят заедно, то техните преживявания са свързани с романтични филми, а ако делят един покрив, той прилича на художествена галерия, пълна с красота и съвършенство.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхното чувство за дипломация, доброта и взаимно уважение.

Везни и Скорпион

От тях излиза много емоционално свързана връзка. Везните са най-щастливи, когато са в добре балансирани и интимни отношения. Скорпионът пък има нужда да е в чувствена и сексуална афера с любимия. От тези два знака може да излезе много лоялна, близка и удовлетворителна връзка.

Най-доброто от тази конфигурация: Може да постигнат заедно много. И двамата са победители и няма да се откажат от нищо, ако искат връзката да просъществува.

Везни и Стрелец

Тази комбинация е хармонична. Стрелецът е пътешественик, който постоянно търси мъдрост. Везната е много привлечена от изкуството, красотата и естетското. Тази връзка винаги се усеща като чисто нова, заедно те може да достигнат нови хоризонти в любовта и в живота.

Най-доброто от тази конфигурация: Общият им интерес към култивиране на знания. Те са подходящи един за друг и ще стигнат надалече и емоционално, и географски.

Везни и Козирог

От тях може да излезе добра двойка, ако успеят да преодолеят различията си. Докато Козирогът е тих и непретенциозен, то Везната е социална пеперуда, която обича да комуникира с много хора. Той е концентриран в кариерата си, докато тя е привлечена от изкуство, красота и баланс в живота и отношенията.

Най-доброто от тази конфигурация: Това е предизвикателна връзка, но може да научат доста един от друг, ако се опитат.

Везни и Водолей

Тези двамата общуват на високо интелектуално ниво. Споделят любовта си към изкуството, хората, културата. Не понасят някой да ги ограничава. Имат еднакви нужди и не изискват от другия повече, могат да дадат. И Везните, и Водолеят са много енергични и ентусиазирани знаци, което ще попречи на връзката да бъде мудна.

Най-доброто от тази конфигурация: Способността им да работят като екип. Техните постижения и любов към социализирането правят от тях много успешна двойка.

Везни и Риби

Това е една много приятно романтична двойка. Изключително подходящи зодии една за друга. Докато Рибите са пълни с фантазии, Везните, ползвайки усещането си за баланс, връщат в правия път по-вятърничавите си любими. Рибите пък помагат на Везните на бъдат емпатични към другите. Искрена връзка, в която се ценят истината и хармонията.

Най-доброто от тази конфигурация: Общият им интерес да помагат на хората около тях. Добре се допълват като ентусиазъм, енергия и желание за откровени отношения.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/