Българското чудо за здравето на простата и силна ерекция

18 October 2021
24 часа

Импотентността е състояние, което се среща при 100% от мъжете, които страдат от простатит. Ракът на простатата може да засегне мъже в късен стадий на простатит. За съжаление повечето засегнати от болестта не търсят медицинска помощ навреме. Някои вярват, че това състояние не е опасно, други се притесняват да се обърнат към лекар и игнорират болестта. Мъжете, които не лекуват простатита, се подлагат на голям риск.

Как да се предпазим  с помощта на билките?

Шеста година на българския пазар има революционен продукт на билкова основа, който помага за мъжкото здраве. Хранителната добавка МЕНМАКС на Biotica 1961 работи за нормалното функциониране на простатата, намаляване на възпалението, ефективно въздейства дори при хроничния простатит, значително подобрява потентността и продължителността на половия акт.

МЕНМАКС е продукт, напълно съобразен с потребностите на мъжкия организъм създаден по формула на световно известния български учен акад. Хлебаров.  Поразителният му ефект идва от стимулирането на производството на лутеинизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон. А повишеното ниво на тестостерон води до повишаване на силата на мускулния растеж, удължава ерекцията и засилва потентността, подобрява спермогенезата, а с това повлиява положително качеството и количеството на произвежданите сперматозоиди. Специалистите констатират, че някои билки са ефективни за облекчаване на симптомите на уголемена простата.

Действие на продукта:

  • Поддържа нормалната функция на простатата;
  • Подобрява функционирането на пикочо-половата система;
  • Подобрява либидотo;
  • Повишава качеството и количеството на спермата;
  • Вдига нивото на сексуалната активност;
  • Дава издържливост при физически натоварвания;
  • Повишава сексуалната активност;
  • Дава отлични резултати при еякулация;

 Поръчайте сега МЕНМАКС на промоционална цена от 57 лв. за 3 опаковки (пълен курс на терапия), вместо за 147 лв. + Безплатна доставка. Заявете още сега на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg. Всеки, закупил пълния курс на терапия, получава подарък - книжка “Лечебните билки на България”. Специалната цена е валидна само до края на месец октомври или до изчерпване на количествата.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/