Майките на Мария Игнатова и Нойзи разбрали за сватбата в последния момент

11 October 2021
24 часа
Мария Игнатова и Ивайло Цветков-Нойзи се венчаха в с. Житен.
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Мария Игнатова и Ивайло Цветков-Нойзи се венчаха в с. Житен. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

800 дни вече сме заедно, казаха тв водещата Мария Игнатова и културологът, юрист и спортен коментатор Ивайло Цветков-Нойзи в предаването "На фокус" по Нова телевизия, дни след сватбата си в село Житен.

На въпрос на Лора Крумова защо са избрали скромно тържество, той обясни: "Това сме ние, това което ни обединява е английската сдържаност с елементи на минимализъм, без твърде бравурно, насилено, да няма заря." 

"Това е за нас двамата, много държах никой друг да не разбере, защото ни засяга само нас - допълни и Игнатова - дори майките ни не знаеха дни преди сватбата." 

"Отделни граждани и цели колективи вероятно се вълнуват от това, но ние избрахме село Житен, близо до Нови Искър, където имам честта да се познавам със свещеника, много красиво мястото, идеята бе да е камерно - ние, кумовете, децата Ани и Виктор, майките ни."

От разговора стана ясно дъщерята на Цветков и сина на Игнатова се познават от френския лицей. 

На въпрос имало ли е еуфория в децата, Нойзи се пошегува: "То ние много не се вълнувахме, та децата."

От думите им стана ясно, че са заедно почти от началото на пандемията. 

"Вече не се чувствам виновна, че не ми се излиза, сега осмислям какво ще правя с неговото нахлуване в моя живот", допълни Игнатова.  

"Както апостол Павел и ние вървим по пътя към Дамаск и ни се случва, като нямаш любов, нямаш нищо", обясни спортният коментатор. 

На въпрос къде е изчезнал Нойзи, който не е бил така сантиментален, той отговори, че не обича да го наричат с този прякор.  

"Ние много си приличаме, опит за състояние на пълно спокойствие", каза Ивайло. 

На въпрос дали искат да погледнат света през очите на другия, тв водещата обясни, че й е любопитно, но само за кратко, за да не си изгуби душата. 

"Ако можеше да се видиш през моите очи, щеше да останеш изумена -  това нали го репетирахме - засмя се той. - Много ми е интересно да погледна през нейните очи - какво ни се случва, очевидно сме във форсмажор, след 75 г. период без война в Европа, човек трябва да е по-смирен, да отрече потребителския императив и да не е епидермален. 

Запитани какво мислят за политическата ситуация, Цветков отговори, че се намираме в нещо като скрита хедония в политиката: "Никой не изпитва удовлетворение и заради това се поражда този хаос, дали от него ще се родят титани, аз съм скептичен." 

Гласуването е обща дейност, но за мислещи хора, посочи Игнатова. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/