Орхан Мурад с нова любов

26 September 2021
Добромир ДОБРЕВ
Двамата вече не се крият
Двамата вече не се крият

След развода с майката на Сузанита

С кого се срещам си е лично моя работа, казва легендарният фолкпевец

Орхан Мурад отново е влюбен и в сериозна връзка. Само няколко месеца след като се разведе с Шенай - майката на детето му Сузанита, легендарният фолкизпълнител има нова жена до себе си.

Двамата са неотлъчно заедно и вече са забелязвани на най-различни места. Орхи дори води новата изгора със себе си по участия. Дамата се казва Камелия Добрева и е родена в Казанлък. Тя също е разведена и има син. Блондинката публикува любопитни снимки в социалните мрежи, на които е заедно с певеца и не го крие. На един от кадрите й е полегнала разголена в кревата. Прави впечатление също, че се кичи с куп златни гердани по шията си.

Новото гадже е плътно до Орхан на участие в Павел баня
Новото гадже е плътно до Орхан на участие в Павел баня

Тези дни двамата са били засечени в Пловдив на "Капана". Преди това Орхан и новото му гадже са ходили и на морето. Видени са в популярен пиано-бар в Свети Влас, където Камелия хванала микрофона и впечатлила с изпълненията си. След това двойката отпрашила към Созопол. Свидетели разкриват, че блондинката била неотлъчно до Мурад и по време на негово участие в Павел баня. Самата Камелия показа снимка от въпросната вечер, на която седи плътно до изпълнителя на масата в компанията на шофьора му и техни познати.

Камелия в предизвикателна поза в леглото
Камелия в предизвикателна поза в леглото

"България Днес" потърси Орхан Мурад, който не потвърди, но и не отрече информацията за новата жена до него.

"Въобще няма да коментирам тази тема. Личният ми живот никого не засяга. Това с кого се срещам си е лично моя работа и тези неща никой не би трябвало да го интересува. Хората да се интересуват по-скоро от себе си и от усъвършенстването на личността си, а не да гледат другите", бяха точните думи на Орхан Мурад. В един от най-големите си хитове той пее: "Ново гадже ще си намеря. Теб ще зарежа. Ще въздишаш по мене дълги нощи и дни". А сега вероятно и в реалния си живот влиза в образа на героя си.

Блондинката също е разведена
Блондинката също е разведена

Бракоразводното дело между Орхан и Шенай приключи през март и оттогава той официално е свободен мъж. Въпреки това бившите съпрузи все още живеят заедно в мезонета им Пловдив, който е обявен за продан. Едва когато се отърват от имота и разделят парите, те ще престанат да делят един покрив вечер. В апартамента живее и дъщеря им - скандалната певица Сузанита.

Иначе идеята на майката и щерката е да се изнесат в посока София. Сузи вече навърши пълнолетие и затова разбитото семейство не се съди за попечителство. Според запознати Орхан се отдалечил от Сузанита и двамата рядко разговаряли от известно време. Певецът пък не показвал никакъв интерес към доведената си дъщеря Александра, която е от първия брак на Шени. Неотдавна тя роди бебе, но Орхан е виждал внучето само два пъти за кратко и не го припознавал като свое.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/