Стефан Вълдобрев: Евакуирах се в Созопол, 6 месеца съзерцавах морето

24 September 2021
24 часа
Стефан Вълдобрев
Стефан Вълдобрев

"Евакуирах се в Созопол, живях там 6 месеца, анализирайки страховете си и съзерцавайки морето. Промених се в посока на това, че повече разчитам на връзката с хората. Ако има някакво спасение, то е да се срещам и говоря с тях. Това правя последните 5-6 години. Обожавам да разбера мисленето и тревогите им и в това намирам спасение. Когато се съберем някъде това е остров, който ни дава своеобразен смисъл и сигурност"

Това каза певецът Стефан Вълдобрев в предаването "Панорама" в ефира на БНТ. 

"Винаги ще бъдем на ръба между реда и хаоса. Това ни е заложено в нашето ДНК. Имам любима мисъл от едно представление, че изкуството трябва да озарява света, а не да подхранва хаоса. Дефиницията за независимост е духът да победи материята. Стремя се към нея, но не виждам никой тук независим", каза още изпълнителят. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/