Стоичков отново на терена за 100 години “Марица”

22 September 2021
Христо Стоичков
Христо Стоичков

Легендата на българския футбол Христо Стоичков ще участва в мач, който ще е част от честването на вековния юбилей на “Марица”. Пловдивският клуб навърши 100 г. в понеделник.

На стадиона на маричани в събота първо ще има юношески двубой от 10 ч, а 60 мин по-късно на терена ще се изправят ветерани на “Марица” и отбор, съставен от пловдивски футболни звезди. Освен Стоичков в първия състав ще са още Костадин Видолов, Красимир Чомаков, Александър Александров, Румен Христов, Красимир Димитров, Запрян Раков, Николай Киров, Веселин Тосев и др.

За отбора на звездите ще ритат Георги Иванов-Гонзо, Георги Илиев, Александър Тунчев, Димитър Телкийски, Дончо Донев, Здравко Лазаров, Иван Добревски. Ветерани на “Марица” ще получат индивидуални почетни знаци.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/