Волейболният национал Тодор Скримов стана баща за втори път

18 September 2021

Най-красивата учителка в България Силвия Зубева роди Теа

Волейболният ни национал Тодор Скримов вече е горд татко на втора дъщеричка. Съпругата на посрещача Силвия Зубева сподели в социалните мрежи щастливата новина за появата на Теа.

Скримов и обявената за най-красива учителка в България (след като беше публикувана нейна снимка от първия учебен ден през 2014 г.) са семейство от 7 юли 2017-а, а на 1 август същата година станаха за първи път родители, след като на бял свят се появи Ася.

Националът бе един от най-стабилно представилите се за отбора ни на европейското в Чехия, където съставът на селекционера Силвано Пранди отпадна на осминафинал след загуба 1:3 от Германия.

Националният отбор на България до 21 г. надви силния тим на Русия с 3:1 (25:21, 23:25, 25:15, 25:23) в контролна среща, част от подготовката на двата отбора за започващото на 23 септември световно първенство.

Двата тима се срещнаха в спортна зала “Левски”, където ще се играят и мачовете в България от шампионата на планетата.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/