Сашо Кадиев на морето с бившата и с настоящата си приятелка (Снимки)

02 August 2021
24 часа
Сашо с приятелката си Ивелина, с бившата си жена Таня и с дъщеря му Кати (от ляво на дясно) заедно на морето
Сашо с приятелката си Ивелина, с бившата си жена Таня и с дъщеря му Кати (от ляво на дясно) заедно на морето

Популярният актьор и тв водещ Александър Кадиев показа, че е в прекрасни отношения с бившата си приятелка Таня Тончева. Това е и майката на единственото му дете - момиченцето Кати.

Кадиев и Таня се засякоха на Черноморието, където актьорът е на почивка с новата си любима Ивелина Чоева. И всички заедно седнаха да обядват и да си поговорят, а малко след това Сашо пусна и снимки от приятната среща.

Сашо обядва с Ивелина и с Таня.
СНИМКИ: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТЬОРА
Сашо обядва с Ивелина и с Таня. СНИМКИ: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТЬОРА

"Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!", написа Кадиев към снимките с Ивелина и Таня.

Гордея се с теб, Саши, коментира емоционалното му обяснение майка му Катерина Евро.

Коментари

БГ в 19:27 на 02 Aug 2021
Този Холивудски сценарй погубва България.
Биби в 19:31 на 02 Aug 2021
Как е възможно, Таня с любовницата на море, като приятелки??? Не разбирам.
Ха Ха в 00:04 на 03 Aug 2021
Сашко комплексарчето. Добре, че е мама Евро да му урежда ангажименти в ТВ.
Ватман в 08:43 на 04 Aug 2021
Този хомо съсел ми е по-гнусен и от Николай Василковски...
Пипи в 12:22 на 04 Aug 2021
Ами как е възможно? Щом вече няма любов в една връзка, струва ли си да живеят с нелюбов, заради детето и т.н. като могат поотделно да бъдат щастливи, без да се мразят. Нещастни хора не могат да отглеждат щастливи деца.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/