Папи Ханс още сънува как го изпитват на дъската

01 August 2021
Константина Костова

Певецът влюбен в актрисата Сара Драгулева, но приема сватбата за остарял обичай

Една от най-силните форми на приятелство може да се появи точно там, където е никнала любов - това е философията на певеца и писател Константин Трендафилов. Известен с псевдонима си Папи Ханс и с провокативните си песни, той доказва убеждението си - запазва приятелство с всичките си бивши гаджета. Според него, когато се запознае с характера на един човек много добре, той започва да го обича по съвсем друг начин и на различно ниво. Папи Ханс държи на разбирателството и в края на връзките си, защото раздялата е важна, колкото и началото. Затова смята, че хората не трябва да прекратяват връзката си със скандал, защото това означава, че “плюят” срещу себе си.

Много добри отношения изпълнителят запази и с певицата Дара

макар че връзката им приключи преди две години. Те остават приятели и до днес и след раздялата си не са опитвали да се събират отново. Сега певецът, изпял хитовата песен “Кекс”, има нова любов. От една година той е с актрисата Сара Драгулева. Това стана ясно в последната му песен, в чийто клип момичето, което е и модел, участва. В кадрите двамата показват близки отношения, а след това самият той призна за връзката им. В песента се пее “от тялото ти най-вече искам ти ръката”, но Папи Ханс е категоричен, че

не е готов за сватба Певецът с приятелката си по време на снимките на песента “Моряк”

Певецът с приятелката си по време на снимките на песента “Моряк”

Неговите разбирания са, че това е остарял обичай, вид договор, в който той не вярва. Още повече че родителите и на двамата не изискват да има женитба на всяка цена. Би вдигнал сватба само заради купона.

Преди няколко години идеалната жена за Константин Трендафилов е като американската актриса Скарлет Йохансон. “До голяма степен така виждам нещата. Сара е моята Скарлет Йохансон. Сара е една от най-красивите жени в България”, казва днес певецът. Въпреки че и двамата са заобиколени от много фенове и участват в еротични сцени, между тях няма ревност, а само доверие. Сара не се е усъмнила в него и когато Папи Ханс направи песен с бившата си приятелка Дара. Текстът и клипът на “Стой си вкъщи” породиха у почитателите догадки, че певците все още имат интимни отношения. Година по-късно обаче Папи Ханс каза, че тази песен е посветена на сегашната му любима. “Ревността е признак на несигурност. А ние със Сара сме сигурни в себе си. Тя е актриса и на мен ми е ясно, че ще целува други хора във филмите и на сцена. А тя знае, че около мен ще има фенки. Ако някой ме ревнува, това не ме прави по-малко заобиколен от жени”, казва Папи Ханс.

Любовта в живота на писателя, който пее, всъщност е неговото вдъхновение. Първият роман на Константин Трендафилов вплита две любовни истории. А преди пет години той издаде и книга със стихове на различна тематика, но най-вече любовна. След толкова години прекъсване Трендафилов не се е отказал от литературата. Сега пише нова книга. Всъщност

проектът му е голям,

защото подготвя

албум с 12 песни,

всяка от които ще бъде с отделен видеоклип. А между историите в клиповете ще има връзка. Накрая певецът Папи Ханс и писателят Константин Трендафилов ще се слеят. Освен албума ще бъде готова и книгата. Засега са известни само две от песните, но всички други са готови. Певецът не издава каква ще бъде тематиката на останалите и дали ще бъдат любовни, но така или иначе всеки месец издава нова. “Не всички песни са любовни. Дори ако някои са, те ще бъдат поднесени по смешен начин. Няма да изневеря на себе си, но няма да бъда еднакъв и винаги ще изненадвам”, казва Папи Ханс.

Той създава много нови текстове на песни по време на локдауните, защото тогава има много свободно време без участия. Това е моментът, в който се отдава на творчество и създава 30 песни. Не всички обаче ще видят бял свят, защото отсява само най-добрите, колкото и да му е трудно това. Завръща се към писането, защото не иска да “изневерява” на хората, които са го харесали заради текстовете му. Затова Папи, или Константин, вече ще съчетава и музиката, и писането и ще прави това, което му е интересно. Защото знае, че няма еднозначни хора. “Показал съм две черти на своя характер или два свои интереса. С името си съм подписал личните, драматичните, литературните и извисените неща. А начина ми на забавление го подписвам с Папи Ханс” - така писателят и певец обяснява делението между двата си образа.  Папи Ханс с Благовест Аргиров на една сцена

Папи Ханс с Благовест Аргиров на една сцена

Преди да издаде дебютния си роман, Константин Трендафилов водеше литеpатypния си блог “Мърлявият блог на един спретнат човек”. Известен е и с идеята си за издаването на “Под игото” на шльокавица. Целта е да се стимулират хората да пишат повече на кирилица в социалните мрежи. По-късно изненадващо за читателите му Трендафилов се преобрази в Папи Ханс и създаде песента “Кекс”. “Би било лудост да направя нещо толкова успешно като “Кекс” и да спра след това. Музиката е най-забавното нещо в живота ми. Нищо не ми носи по-голямо удоволствие от това да направя успешна песен. От малък съм искал да правя музика. Всички се изненадаха, че ще създавам песни, защото бях писал сърцераздирателни стихчета преди това, но музиката предхожда писането”, обяснява Трендафилов.

Константин Трендафилов с приятелката си Сара
Константин Трендафилов с приятелката си Сара

Като казва, че е искал да се занимава с музика от малък, певецът наистина е прекарвал свободното си време в слушане на музика и игри на компютъра.

Иначе е бил

слаб ученик

По литература, изобразително изкуство и музика винаги е получавал шестици, а по всички останали предмети е имал двойки, освен ако не препише. “Бях много слаб ученик. Събуждал съм се и до ден днешен с панически кошмари как ще ме изпитват на дъската. Не си пишех домашните. Имам неограничена енергия за нещата, които ми харесват, но 3 минути да слушам или да чета нещо, което не ми харесва, ми се струват като 3 години. Не мога да се фокусирам, но иначе съм със страхотна дисциплина”, казва Папи Ханс. Не се е отдалечил много от детския си Аз - все още обича да се забавлява, но е и много чувствителен.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/