Григор във Флорида, Лолита на Миконос

27 July 2021

Григор Димитров вече е във Флорида и се подготвя за турнирите на твърди кортове.

Най-добрият ни тенисист имаше проблеми с кръста, но вече работи здраво с треньора си Данте Ботини и физиотерапевта Алгис Христов. Тримата са в академията на IMG в Брейдентън. Димитров ще играе във Вашингтон. 

В същото време приятелката на Григор е на почивка в Гърция. Лолита Османова е на Миконос и не закъсня да покаже как се весели в местна таверна. Рускинята от кавказки произход не пропусна да хапне от прочутите пържоли на легендарния турски готвач Нусрет Гьокче. Той е много популярен с начина, по който приготвя месото, най-вече с посипването му със сол от високо. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/