След Хари Потър Даниел Радклиф пак може да прави чудеса

25 July 2021
Даниел Радклиф и Стив Бушеми в третия сезон на “Чудотворци”
СНИМКА: НВО БЪЛГАРИЯ
Даниел Радклиф и Стив Бушеми в третия сезон на “Чудотворци” СНИМКА: НВО БЪЛГАРИЯ

Английският актьор Даниел Радклиф наистина порасна пред очите на зрителите от цял свят. Той е едва на 10 години, когато за първи път влиза в главната роля във филм за емблематичния герой от романите на Дж. К. Роулинг Хари Потър. 21-годишен е, когато излиза последната част от магическата сага.

И явно се справя изключително добре в нея, щом и досега, десетилетие по-късно, мнозина се обръщат към него именно с Хари Потър. Но той показа, че не разчита само на старата си слава - изигра главни роли и в драматични, и в комедийни продукции, сред които бе и сериалът “Чудотворци”, в който си партнира с ветерана Стив Бушеми.

Пак в същия актьорски състав поредицата се завръща с нов, трети сезон. Тя е антология, тоест не само преминава през няколко жанра, но и показва различна история и герои във всеки епизод. С едно изключение - главните персонажи са винаги налице. Между другото, Радклиф и Бушеми не само влизат в техните кожи, но и са изпълнителни продуценти на сериала.

Третият сезон изпраща главните герои в американския Див запад. Те се отправят на пътешествие по пътя към Орегон, където ги очакват непредвидими и опасни препятствия. Действието в новите епизоди се развива през 1844 г.

Даниел Радклиф, който в първия сезон бе ангел, сега ще е преподобният Езекиел Браун, Стив Бушеми, когото в началото на “Чудотворци” зрителите гледаха като отегчен бог, ще е в образа на престъпника Бени Тийнейджъра, а тяхната колежка Джералдин Вишванатан ще изиграе отдадената съпруга Прудънс Абърдийн.

Авторите на сериала Дан Мирк и Робърт Падник казват, че третият сезон е “идеален пример за забавен, ескапистки хумор, с който се гордеем като създатели на антологичния сериал”. “Да разказваме изцяло нова история сезон след сезон с помощта на този талантлив актьорски състав, е сбъдната мечта. Нямаме търпение да видим как този невероятно динамичен сюжет и талантлива група разказвачи на истории забавно пренаписват историята от XIX век”, обясняват Сам Лински и Адриен О’Райн, съръководители на оригинални програми за WarnerMedia.

Третият сезон на сериала е вече наличен за гледане в стрийминг платформата на НВО.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/