Мартин Шийн горд, че Чарли отказал алкохола и наркотиците

20 June 2021
24 часа онлайн
Мартин Шийн /Снимка: Уикипедия
Мартин Шийн /Снимка: Уикипедия

Известният актьор Мартин Шийн не може да бъде по-горд от сина си Чарли Шийн. Това стана ясно от участието на 80-годишния актьор в известно американско предаване, където той разказа за възстановяването на Чарли от алкохолната и наркотичната зависимост, съобщава изданието Peoplе, цитирано от dir.bg.

"Обожавам го", каза актьорът за сина си. "Винаги, винаги съм го обожавал. Възстановяването му и животът му са чудо и той е необикновен човек. Отваря нова страница."

"Преживяхме, както всички знаят, предполагам, някои много трудни времена. Но той се върна - слава на Господ - и е здрав, и работи по книга сега", разкри още гордият баща.

Мартин каза, че 55-годишният Чарли работи по "автобиография и е много развълнуван от това".

"Той е много обвързан със семейството си, децата и внуците си", добави Мартин.

През 2016 г. Чарли се обърна към д-р Мехмет Оз за отказване от пиенето и наркотиците през годините, както и за неговото успешно "чист съм" от 11 години, докато не получи диагнозата си ХИВ.

Миналата година актьорът отпразнува една година, откакто се отказа от пушенето.

"Ако можех да се върна назад във времето, нямаше никога да започна да пуша", написа тогава актьорът. "Ако сте на на ръба да се откажете, повярвайте ми - колкото по-скоро, толкова по-добре!"

Чарли Шийн Снимка: Ройтерс
Чарли Шийн Снимка: Ройтерс
Чарли Шийн има най-много общи сцени с актрисата Кончата Феръл.
Чарли Шийн има най-много общи сцени с актрисата Кончата Феръл.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/