Познава ли Григор и тази Лолита

02 December 2020
24 часа
Османова, преди да направи операция на носа си.
Османова, преди да направи операция на носа си.

Новата приятелка на най-добрия ни тенисист е “сменила” лицето си след развода със син на милиардер

Лолита Османова, 25, новата приятелка на най-добрия ни тенисист Григор Димитров, 29, е “сменила” лицето си след развода с Гаспар, син на милиардера Алберт Авдолян.

На снимки преди сватбата младата госпожица изглежда доста различно. Острите ѝ черти изведнъж стават женствени и миловидни през последната година. Този поразителен ефект не става само с добър гримьор, а най-вече с помощта на един от най-добрите пластични хирурзи в Бевърли Хилс, който се грижи за вечната младост на звезди като Дженифър Анистън и Дженифър Лопес. И двете не прибягват грубо до методите на пластичната хирургия, но се стремят да пазят кожата си далеч от бръчките. Успешната формула на разкрасителя на холивудските звезди се крие в това, че жените изглеждат естествено красиви и свежи, а не със замръзнало лице след некадърен ботокс.

След разкрасителната интервенция
След разкрасителната интервенция

Лолита блести със стройна фигура, но не харесвала носа си още от тийнейджърските години. След развода с Гаспар решила, че е време за промяна. Обонятелният ѝ орган е претърпял метаморфоза в две направления - пилене на върха и изтъняване. Младата и образована госпожа Османова винаги криела носи си със специален фотошоп на снимките, но вече не се налага, защото разполага с холивудска красота. Към разкрасителните процедури добавила и съвсем малко филъри в устните.

Определено Лолита е естет, има очи за красивото и знае как да направи впечатление. Факт за това е, че самата тя е аранжирала цветята за сватбата си през 2017 г., като отделената за тях сума била скромните $ 650 000.

Според запознати Григор се разделил с Никол Шерцингер именно заради увлечението си по Лолита. Двамата доста дълго пазели връзката си в тайна заради консервативното възпитание на Османова. Тя искала да мине време от фамозната ѝ сватба за 13 млн. долара в Долби Тиатър, Лос Анджелис, за която цял свят говореше, както и от скандалния развод, състоял се само година по-късно.

Заможната дама искала да се увери в чувствата на Григор, но едва ли ще бъде разочарована, тъй като нашето момче вече има натрупан опит с фамозни мадами като Серена Уилямс, Мария Шарапова и Никол Шерцингер.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/