Валерия от "Ергенът" участвала в ПОРНОФИЛМИ! Ето кой я натопи!

27 March 2024
БД Онлайн

Чаровната Валерия Дакова имала участие в сцени, забранени за 18-годишни, казва "колежката" й Надя

Порнофилми имала една от ергенките от новия сезон. Става дума за чаровната брюнетка Валерия Дакова. Дупничанката е една от любимките на ергена Алек и редовно мачото я мляска в шоуто.

Оказва се обаче, че родената в Дупница девойка се е снимала във филми за възрастни.

Поне така твърди нейната съквартирантка в имението Надя. Направи го в епизода, излъчен в сряда.

"За Валерия са ми разказвали какви записи има. Те не са за лица под 18 г.", хвърли бомбата стюардесата, а Валерия дори не отвърна.

Валерия винаги е много предизвикателна
Валерия винаги е много предизвикателна

Из форумите също циркулират слухове, че Дакова има записи на сексуалните си изпълнения. Кадри обаче липсват - или са заличени, или това са просто спекулации.

Самата ергенка пък се присмя на твърденията, излъчени в национален ефир точно в праймтайма. Валерия сподели кадри в социалните мрежи, на които е доста разголена и на легло, но секс няма.

"Това ли са плюс осемнадесет кадрите", чуди се Дакова.

Валерия се представя за моделка в "Ергенът". Мацката е една от любимките на Папи Ханс. Снимала се е в негов клип, в който страстите между тях изглеждат доста пикантни. Дакова всъщност обича да провокира. И редовно засипва социалната мрежа с кадри, от които може да ти спре сърцето.

Надя не казва откъде знае за записите на колежката си
Надя не казва откъде знае за записите на колежката си

По информация на "България Днес" Валерия стига доста напред в шоуто и отпада на крачка от големия финал. Както вече споменахме, татуираната мацка е сред фаворитките на ергена Алек. Представеният за милионерски наследник даде първата си целувка в шоуто именно на родената в Дупница чаровница.

Валерия завършва на 4-о място в "Ергенът". Пред нея са само финалистките Маги Томова, Надежда и Надя.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/