Най-добрата “международна” новина - роди се Тодор!

31 January 2023
24 часа

Екипът на Международния отдел в “24 часа” има ново попълнение. На 29 януари в 12,58 ч колежката ни Пламена Томева-Маринова роди първородния си син Тодор. И въпреки че в неделя бе световният ден без интернет, най-хубавата международна новина се разпространи веднага - бебето е с перфектните 50 см височина и 3250 гр тегло. Той и майката се чувстват добре и вече активно се учат един от друг.

Тодор е плод на любовта между Пламена и Калоян, които вдигнаха през 2019 г. красива сватба в Арбанаси.

Младото семейство Маринови благодари на д-р Сергей Славов от Майчин дом и целия екип на болницата, както и на д-р Димитър Папукчиев от 25-и ДКЦ, който полагаше грижи за майката по време на бременността.

Първородният юнак, кръстен на дядо си, засенчи в понеделник и най-важните международни новини, дори любимата на майка му европейска тематика, която тя неуморно отразява с прецизна пунктуалност.

Пожелаваме здраве и много късмет на Тодор и цялата фамилия на Пламена!

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/