Певицата Сабрина Салерно: Баща ми ме призна едва преди 7 г. след ДНК тест

26 April 2022
Виолина Христова, Рим
Сабрина става известна в Европа с хита си Boys Boys
Сабрина става известна в Европа с хита си Boys Boys

„Oтношението ми с мъжете е било като опустошено заради липсата на баща ми в моя живот, нямам думи да обясня как всичко това ми е повлияло”, казва в интервю за римския всекидневник „Месаджеро” диско звездата от 80-те години Сабрина Салерно. Сабрина е родена на 15 март 1968 г. в Генуа. СНИМКИ: Фейсбук Сабрина Салерно

Сабрина е родена на 15 март 1968 г. в Генуа. СНИМКИ: Фейсбук Сабрина Салерно

Италианката, която се прочу с хита си Boys Boys и със сексапилните си форми, разказва за трудните си връзки с баща си, който дълги години изобщо не е искал да я признае за дъщеря.

Певицата започва кариерата си в музиката още 17-годишна
Певицата започва кариерата си в музиката още 17-годишна
„На 47 г.направих ДНК тест, защото той казваше, че не съм му дъщеря”, твърди 54-годишната Сабрина. През 2009 г. тя се запознава за пръв път със сестра си Мануела, психоложка, която й пише, и след това двете се срещат. „Чакала съм я цял живот”.

„В един момент баща ми стана родител на момченце, точно когато сестра ми стана майка и очакваше от него да играе ролята на дядо, а не да се появи с ново братче”.

Според Сабрина през 2019 г. тя най-после подобрила отношенията с баща си и двамата започнали да си говорят, но 4 месеца по-късно той починал. „Мисля, че е по-добре да простиш, но да направиш това вътрешно в теб, а не само на думи, е много трудно”, споделя певицата.

Сабрина прекарва много часове всяка седмица във фитнеса
Сабрина прекарва много часове всяка седмица във фитнеса
Днес тя се връща с ново шоу по италианската телевизия – по канала ТВ 8. Въпреки че беше звезда в диско музиката през 80-те и 90-те години, Сабрина е търсена и днес. Програмата й е пълна с ангажименти до май 2023 г. Блондинката е много активна и в различните социални мрежи, където има общо над 2 млн.последователи и където не спира да показва перфектните си форми. Казва, че снимките й ги правят нейните приятелки.

С 18-годишния си син Лука
С 18-годишния си син Лука

„Открай време съм маниак на тема физическа форма. Прекарвам много часове във фитнеса и салоните за красота. Хубостта на 25 г.е дар.Но след това, ако не водиш здравословен живот, започват проблемите. Аз винаги съм водила такъв живот, така че днес, на моята възраст, мога да кажа, че се харесвам повече от тогава. По-уверена съм като жена, по-иронична съм и съм по-спокойна”.

Сабрина още е звезда в шоу бизнеса в Италия
Сабрина още е звезда в шоу бизнеса в Италия
„За мен красотата е била винаги нож с две остриета. От една страна, ми е помогнала страшно много.От друга, ме е затворила като в клетка... С течение на времето съм станала много по-твърда и непоколебима в позициите си. Няма средно положение. Скоро се скарах жестоко със съпруга ми (бизнесменът Енрико Монти, на 54 г., с когото е женена от 2006 г.и има 18-годишен син Лука Мария – бел.а.), защото смятам, че в света 80 на сто от нещата са негативни, а 20 – позитивни. Той е оптимист, а аз – не”, казва още Сабрина.

Днес тя работи върху нов диск. Певицата признава, че голямата грешка в работата й била, че поверила управлението на бизнеса си на нечестен човек, още докато била 17-годишна. „Този музикален агент ми е отнел милиони евро”.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/