Какво разкрива начинът на целуване за връзката

23 January 2022
Яна Андреева

Целувката е не само красив атрибут на любовта, но и играе основна роля за поддържането на романтичната връзка. Има много видове целувки и всеки от тях носи своето значение.

Нежната целувка казва: „Удобно ми е с теб“, докато целувка по брадичката предполага спонтанност.
С две думи, начинът, по който целувате партньора си, може да декодира вашите любовни отношения.
Представяме ви 7 различни стила на целуване и техните конотации за връзката.

Нежна целувка
Това е деликатна целувка, в която двамата партньори нежно докосват устните си. Това е жест, който показва колко сте близки с любимия човек и колко комфортно се чувствате в тази връзка. Ако сте нежен целувач, със сигурност се наслаждавате и на палаво дразнене и провокиране на партньора си, когато искате повече физическа интимност помежду ви.

Целувка по бузата
Целуването на любимия човек нежно по по бузите означава, че връзката ви е на добро място. Това показва обич и простото удоволствие от компанията на другия. Може също да е знак, че романтичната ви връзка в корените си има стабилно приятелство.

Ангелска целувка
Ако обичате да целувате партньора си по затворените му клепачи, това означава, че сте любители на „ангелските“ целувки. Вие дълбоко обичате по-добрата си половина и с радост показвате на любимия си, че е много ценен за вас.

Бърза целувчица
Това е леко и бързо докосване на устните. Въпреки че е проста, невинна и не е суперромантична целувка, може да я използвате, за да кажете „здравей“ или „довиждане“ на партньора си. Ако сте в началото на нова връзка, бързите целувки са чудесен начин да изследвате и тествате химията си. Но ако ежедневно се целувате така, това може да означава, че обичате да поддържате нещата забавни и небрежни в романтичните си отношения.

Целувка със затворена уста

Тази е подобна на бързата, но продължава по-дълго. Ако това е вашият стил на целуване, това може да означава, че връзката ви има известни затруднения. Целувката със затворена уста е знак, че може да не се чувствате много удобно с партньора си и поради това поставяте емоционална бариера. Ако не сте сигурни в чувствата си, трябва да поговорите с човека до вас и да се опитате да поправите ситуацията.

Френска целувка
Това е майсторът на всички целувки. Изразява чувственост, желание и романтика. Ако целувката с език е предпочитана от вас, със сигурност сте страстни и приключенски настроени любовници. Тя може да разкрива факта, че във връзката ви пращи от физическо привличане, а също и интензивно изследване на чувства и емоции, което може да доведе до по-дълбока връзка между вас и партньора ви.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/