Кои са най-емоционалните зодии

21 January 2022
Mila.bg

По света има хора, които не занимават другите със своите грижи, има и такива, които правят драматично от мухата слон.

Не си мислите, че вторите не съзнават това.

Едно от най-важните неща, които трябва да знаете за тези кралици на драмата, е, че те са напълно наясно със своята емоционална експресивност. Освен това знаят как да се справят с нея.

Кои са зодиите, които се славят с най-голяма емоционалност?

Рак

Вие сте единствените от целия зодиак, около които останалите ходят на пръсти. Толкова сте чувствителни, че може да се разревете от цъфнала вишна. И най-дребните неща са в състояние да ви разреват и да ви накарат да се скриете в собственото си пространство.

Скорпион

Вие сте най-адекватните, когато стане дума за чувства. Не се баламосвате в усещанията си и знаете кога дадена емоция ви е завладяла. Освен това не се страхувате да се изправите очи в очи с източника на това. Понякога обаче тази ваша смелост не е от голяма полза за вас.

Риби

Вие сте много състрадателни. Винаги се опитвате да се грижите за другите. Имате обаче способността да вземате твърде присърце емоциите и чувствата на другите, което невинаги е добре за вас. Често се депресирате заради несгодите на останалите.

Дева

Прекалено много мислите и прекалено много чувствате, ако изобщо може усещането да се измерва по някаква скала. Вие може да се въртите с часове в леглото, докато не установите със сигурност точно как ви кара да се чувствате дадено нещо.

Козирог

Стане ли дума за любов, вие сте особено емоционални. Козирозите са безнадеждни романтици. Много лесно се влюбвате, което ви прави и лесна плячка за разбивачите на сърца.

Телец

Вие сте земен знак и като такъв сте прекалено заземен в емоциите си. Не ви пука особено какъв ефект вашият характер би могъл да има върху другите. Но когато имате емоции за споделяне, не се свените да ги покажете.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/