Пищна втора сватба подготвят Радост и Георги Костадинови

20 January 2022
БД Онлайн
Миската ще смени още две рокли
Миската ще смени още две рокли

Миската и капитанът на националите се съобразяват с COVID ситуацията

Пищна втора сватба подготвят Радост и Георги Костадинови. Двойката сключи граждански брак на 7 януари, но и двамата са категорични, че искат тържество. Най-красивата българка за 2015 г. и капитанът на националите по футбол гласят църковен брак и парти през лятото. Това разкри самата Радост.

"Това, което направихме, бе да сключим граждански брак - поканихме само родителите ни и, разбира се, кумовете. Същинската сватба ще бъде лятна в Царево, като тогава ще имаме така мечтания лично от мен църковен брак и всички останали обичаи на сватбения ден", споделя Радост.

Красавицата вече е готова и с роклите за следващата си сватба. Тя ще смени два тоалета, един за церемонията и един за танци.

Радост и Георги са законни съпрузи
Радост и Георги са законни съпрузи

"С едната си рокля ще скрия царевските скали", загатва шеговито Радост, известна в мрежата като Джой.

Съпругата на футболиста Георги Костадинов, когото тя нарича галено Гого, сподели, че не са пазили в тайна плановете си. Избрали са 7 януари неслучайно. Седем е любимото число на Георги.

Лятната им сватба зависи от ситуацията с коронавируса
Лятната им сватба зависи от ситуацията с коронавируса

"Датата на баш сватбата ще решим според ковид ситуацията (имаме много възрастни роднини) и не се знае дали ще е тази или другата година. Затова и подписахме, за да сме законни съпруг и съпруга."

Освен мащабно тържество двамата подготвят и своя меден месец.

"Ще имаме меден месец след сватбата лятото. Обещал ми е да отидем отново на Малдивите, но за повече време и нямам търпение да се върна при добрите стари приятели акулите на 15 м под водата. Гого каза, че ще пие коктейли и ще ме чака горе", споделя още от плановете на семейството си Радост.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/