Андре Токев влиза в затвора

19 January 2022
Ана Михова
Шеф Андре Токев
Шеф Андре Токев

От 10 месечното му наказание ще се приспаднат  двата месеца под домашен арест 

Той остава без книжка за година и половина

Известният готвач Андре Токев, който през ноември бе спипан да шофира след употреба на алкохол и без джанти на джипа си, влиза в затвора. Днес той е сключил споразумение с прокуратурата, което е било одобрено от Софийския районен съд. Андре Токев е признал вината си и е получил 7 месеца ефективно.

Той обаче има и 3 месеца условно наказание, дадено от варненския съд, отново за шофиране в пияно състояние. Тъй като повторното деяние се случило по времето на изпитателния му срок, към 7-те месеца се прибавят и предишните три месеца. Шеф Токев обаче няма да бъде в затвора 10 месеца, а по-малко, защото от тях се маха времето, през което е бил под домашен арест.

Известният готвач Андре Токев на път към съдебната зала. Снимки АЛЕКСАНДРА НИКОЛАЕВА
Известният готвач Андре Токев на път към съдебната зала. Снимки АЛЕКСАНДРА НИКОЛАЕВА

С решение на Софийския градски съд той е под домашен арест от 11 ноември, което повече от два месеца. 

Освен това остава без книжка за година и половина.  

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/