6-те най-насилствени зодии

30 November 2021
Тина Арнаудова

При най-напрегнати обстоятелства всеки може да стане насилствен. Повечето от нас не обичат насилието и го намират за доста обезпокоително. Но доста хора често губят контрол над действията си.
Физическото насилствено поведение може да бъде причинено от нечии личностни черти или интензивни чувства на гняв и омраза. Но астрологията казва, че всичко се съдържа в зодиакалните знаци и планетарни движения. Според тази псевдонаука хората от конкретни зодии е много вероятно да бъдат физически насилници или жертви на насилие.

Кои са 6-те най-насилствени зодиакални знака?

1. Скорпион

Когато става въпрос за склонност към злоупотреба, Скорпионът наистина се наслаждава на това. Той не иска непременно да причинява болка, но ще се радва да съсипе живота ви, ако му позволите.
Малките актове на физическо насилие всъщност не го интересуват - няма да ви удари, защото е ядосан, за него това е твърде недостатъчно и временно. Той е пълен с разрушения.

2. Овен
Аватарът на тази зодия е знак за война, битка, убийство, а всички тези аспекти водят до насилие. Така че това само показва, че Овенът е вероятно най-силният физически измежду зодиакалните знаци. Той жадува за победа и ако това не се случи, ще полудее.

3. Телец
Телецът представлява Бика, което означава, че е суперупорит. Но макар да е сред най-злоупотребяващите знаци, той не е прекалено насилствен. Просто бързо пали. Той не може да остане спокойни твърде дълго, винаги има бърз удар в носа или бутане надолу по стълбите - такъв е Телецът.

4. Лъв

Лъвът е друг зодиакален знак, който не се колебае да бъде ядосан или насилствен. Той лесно се гневи и става агресивен при всяка възможност. Става нетърпелив към всичко в живота. И това го прави налудничав и разочарован. Когато е в състояние на гняв, той обикновено започват да пробива стени и да къса всичко, което му се изпречи. Лъвът не мисли, преди да извърши насилствени действия, и не съжалява за тях.

5. Дева
Емоцията по подразбиране за Девата е обидна или насилствена. Тя лесно се ядосва, сякаш омразата е това, което кара кръвта й да се изпомпва. Хората от този знак може наистина да не нападат или бият някого, но имат непрекъснати насилствени мисли относно вашата болезнена смърт и се молят с плам за вашата кончина.

6. Стрелец
Стрелецът не е най-насилственият зодиакален знак, но със сигурност има много агресивни мисли, които се въртят в ума му. Той ще си отмъсти за онези, които са го обидили. Ако сте го наранили, той ще визуализира страданията, които би могъл да ви причини, в главата си. Въпреки че може да е креативно, има голям шанс в един или друг момент да страдате.
Намерихте ли вашата зодия тук? Е, това означава, че трябва да работите върху проблемите си с гнева и да спрете да бъдете обидни или насилствени.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/