Публичен дом във Виена предлага ваксина срещу безплатен сеанс /Видео/

10 November 2021
24 часа

Публичен дом във Виена предлага ваксинация срещу COVID-19 в замяна на безплатен 30-минутен сеанс с дама по избор, съобщава Нова ТВ. Промоцията ще бъде по четири часа всеки понеделник през ноември и е опит да бъдат окуражени мъжете да се имунизират. Австрия наложи строги рестрикции на неимунизираните срещу COVID-19 - те не могат да посещават ресторанти, хотели, фризьорски салони и големи обществени събития. Собственикът на заведението, организирало промоцията разказа, че е стигнал до решението за нестандартната си кампания, след като видял статистиката за процента имунизирани в Австрия.
"Гледах статистиката и прочетох, че ни трябват 70-75 процента ваксинирани, за да постигнем стаден имунитет, но в момента сме едва на 63 процента. След това видях в статистиката, че предимно мъже, повечето мъже - мигранти отказват ваксинация и дори не знаят, че могат да бъдат имунизирани. Затова искахме да се насочим към тази група и решихме да направим тук ваксинационен център", заяви управителят на клуба Петер Ласкарис.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/