Бау, бау, бау! Благо хвана пушката

26 October 2021
Теодора Иванова
 Георгиев позира с оръжието
Георгиев позира с оръжието

Развихри се на любимата песен на Златан с чаша в ръка

Бившият национал Благой Георгиев хвана пушка в гората. Той прекара уикенда в Родопите с приятели.

Дружината бе наела вила, а пред нея разполагаше с огромна поляна. Там бившият халф хвана пушката. Не я използва за ловуване. Вместо това заедно с аверите му стреляха по мишени. Георгиев показа завиден мерник.

Благо не пропусна и да позира с пушката, като добави коментар "Бау бау бау" към снимката си. Бившият халф изглежда доста заплашително с оръжието в ръце.

Мъжката компания видимо се забавляваше в планината. За доброто си настроение те заложиха на сръбската музика. Георгиев се оказа запален фен на любимата песен на звездата на "Милан" Златан Ибрахимович.

Става дума за хита "Утро е" на Нада Топчагич от 1990 г. Той нашумя отново в последно време, след като шведът я превърна в своя визитна картичка. Тя звучи не само в дома на Златан, но го посрещна на сцената на фестивала "Сан Ремо". Дъни и от колоните на "Сан Сиро" на полувремето на мачовете.

Благо купонясва на "Утро е"
Благо купонясва на "Утро е"

Георгиев оглася с мелодията природата. Освен това той показа завидни познания на текста на песента. Не спести и танцови умения с чаша в ръка. "Утро е" не е единствената сръбска песен, която създаваше настроение на компанията. "Сърцето ми е цигулка" на Лепа Лукич и "Имам един живот" на Ана Бекута също звучаха от преносимата колона, с която се беше оборудвала дружината.

След забавленията в Родопите Георгиев не пропусна да посети Бачковския манастир на път за София. Той прекара около час в светата обител и запали свещички за здраве.

Коментари

Киро в 12:25 на 27 Oct 2021
Този човек е в явно и то документирано нарушение на правилата за употреба на огнестрелно оръжие. Не знам ловно ли е или спортно ,но ако е стрелял на поляната е грубо нарушение, на снимката е без скоба на спусъка. КОС да се самосезирал
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/