Участник на игрите в Токио най-сетне донесе щастие в разбитото семейство на Бил Гейтс

24 October 2021
Стоян Младенов

Състезателят по конна езда Найел Насар се ожени за голямата дъщеря на милиардера Дженифър, но бракът е по любов, а не по сметка

Празненството събра на едно място бившите съпрузи, които поне за няколко часа се задължиха да забравят гнева и болката от шумния си развод

Сватба от подобен калибър просто нямаше как да остане встрани от медийното внимание, колкото и да им се искаше на младоженците. Когато се жени първородната дъщеря на представител от топ 5 на най-богатите хора в света, папараците не могат да бъдат удържани. В крайна сметка щерката на Бил Гейтс се видя принудена да пусне малко снимки от щастливото събитие само и само за да задоволи глада на алчната за зрелища тълпа.

Дженифър Гейтс сигурно си въобразява, че оттук нататък медиите ще я оставят на спокойствие да консумира брака си с Найел Насар – състезател по конна езда, който години наред печели престижни турнири и дори успя да се класира за олимпийските игри в Токио. Джени не е познала. Всяка нейна стъпка ще се следи под лупа и неуморните преследвачи ще се оглеждат на четири за пукнатини в семейното щастие. Та каква по-сочна история от тази за търкания в брака на момичето, което бе принудено да преживее шумния и много грозен развод на своите родители.

Такъв развой на събития, разбира се, е малко вероятен. Дженифър и Найел изглеждат като най-щастливото семейство на света

и от годежа им през януари 2020 г. досега не пропускат да се засипват с обяснения в любов. Циниците ще възразят, че браковете по сметка често се разпадат още в началото на своето съществуване. А е толкова лесно да заподозрем, че състезателят по конна езда Найел Насар е спечелил сърцето на Джени само и само да си осигури бъдещето след края на спортната кариера.

Истината е съвсем различна. Младоженецът няма да увисне на рамото на новата си съпруга по простата причина, че самият той притежава достатъчно милиони в сметката си, за да води безоблачно съществуване. Найел произхожда от богато египетско семейство, което много рано се мести в Кувейт и започва да развива успешен бизнес с интериорен дизайн. И понеже в тази част на света породистите жребци са на особена почит, а "детето трябва да спортува", петгодишният наследник е качен върху гърба на първия си кон и оттам нататък бъдещето му е предопределено.

"Никога не съм си и представял, че ще се занимавам с нещо друго – различно от конния спорт. Това дори не е спорт, това е магия. Осъществяваш една особено силна връзка с коня си и двамата оставате приятели завинаги. Не съм от хората, които ламтят за награди и купи. Важното за мен е да се представим максимално добре и да изпитаме удоволствие от това, което правим аз и моят партньор и приятел", разказва зеткото на Бил Гейтс. Колкото и да бяга от наградите, те все пак идват при него и родителите на поотрасналото момче решават да вложат още повече пари и усилия в неговото развитие.

Найел Насар заминава да тренира в САЩ, като на изпроводяк получава от родителите си един куфар с пари и заръката да не изоставя учението. Богаташкото чедо успява бързо да си намери пътя в живота, за да върне след това в Кувейт пълен куфара, с който е заминал за Страната на неограничените възможности.

Приемат го да учи в престижния Станфордски университет, откъдето излиза с диплома по мениджмънт и икономика. Ценната тапия очевидно няма да служи за украса на витрината в хола и успешният състезател в конния спорт се оказва и успешен бизнесмен. А старите хора отдавна са казали, че пари при пари отиват.

Найел среща богаташката щерка Дженифър на изискано парти, но е достатъчно самоуверен във възможностите си, че да не се изниже изчервен от стаята, когато тя му се усмихва. Двамата ходят няколко години, преди спортистът най-сетне да се усети, че му е дошло време да купи пръстен.

"Найел Насар - ти си единствен по рода си... Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си заедно - да се учим, да растем, да се смеем и да се обичаме! "Да" милион пъти", съобщава на целия свят щерката на Бил Гейтс новината, че приема предложението за брак.

Сватбата обаче е отложена за догодина, тъй като Найел Насар се готви за олимпиадата.Успява да се класира и да донесе още малко престиж на египетския спорт, въпреки че в Токио остава много далеч от призовата тройка.

И докато той ври и кипи в олимпийската си мисия, неговата годеница е принудена да преподреди някои неща в живота си, след като родителите й обявяват сензационен развод. И това в никакъв случай не е дискретното подписване на необходимите документи и финално ръкостискане без лоши чувства между Бил и Мелинда Гейтс.

Покрай раздялата на милиардерското семейство излизат какви ли не пикантни подробности около личния им живот, свързани най-вече със системните изневери на съоснователя на "Майкрософт".

Армия адвокати успява да раздели огромното богатство на воюващите съпрузи, а техните три деца са оставени сами да се справят с последствията от развода и огромния медиен шум.

Дженифър вече е голямо момиче и е благословена с шанса да потърси утеха при любимия човек. А сватбата им отпреди няколко дни със сигурност е първият светъл лъч в живота на разбитото семейство Гейтс.

Разделените Бил и Мелинда изоставят враждебните си настроения у дома и се явяват по едно и също време на сватбата на първородната си щерка. Таткото дори плаща 2 млн. долара за сватбената торта, ако може да се вярва на слуховете.

Нито една медия не се е добрала до информацията какъв е сватбеният подарък за младоженците. Но както вече стана дума, Найел Насар не се е юрнал да се жени, за да си оправи положението.

Зестрата на Дженифър е огромна за нашите стандарти, но едва ли впечатлява египтянина, който е осигурен добре от родителите си, а и развива собствен бизнес.

Още навремето Бил Гейтс предупреждава трите си деца, че ще им дари по 10 млн. долара от своите милиарди, за да получат приличен старт в живота. По всичко личи, че този брак има всички шансове да успее.

Така че само може да пожелаем на младоженците дълъг и безоблачен семеен живот!

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/