Ледена кралица чака бебе от "армеец"

20 October 2021
БД Онлайн
Двойката се похвали с радостната новина
Двойката се похвали с радостната новина

Финландският национал Томас Лам става баща за първи път

Двойката се похвали, че ще има момче, татковците в ЦСКА нарастват

Новата ледена кралица на "Армията" скоро ще си има леден принц! Финландският защитник на ЦСКА Томас Лам и приятелката му Помелин очакват първото си дете в София. Така броят на татковците в ЦСКА продължава да се увеличава. Наскоро баща стана и вратарят Димитър Евтимов, който успешно дундурка бебе.

Финландецът Лам и приятелката му се похвалиха, че бебето ще е момче и се очаква да се роди през април догодина. То е "произведено" през лятото, когато Лам подписа с "червените". Защитникът вече се утвърди на "Армията" и участва в голяма част от мачовете на отбора. Неговата приятелка е до него през повечето време, въпреки че има и дом в Амстердам.

Помелин е купонджийка
Помелин е купонджийка

През последните години двамата живеят заедно в Нидерландия, където Лам игра за редица отбори. Всъщност защитникът е роден в Ниската земя, но майка му е финландка и той е част от националния отбор на втората си родина. Двамата с Помелин са неразделни, а тя не пропуска мач на любимия. Приятелката на защитника често може да бъде забелязана на стадиона и най-вероятно съвсем скоро ще блесне и на "Армията". Тя изгледа на живо историческото класиране на Финландия за Евро 2020 и веднага след мача слезе на терена, за да разцелува бурно любимия си. Лам бе част от тима и на изминалото европейско първенство, но не участва в мачовете. До този момент двойката нямаше деца и се забавлява вкъщи с куче. Двамата ще живеят в София през следващите години, като надеждите за добро представяне на Лам в ЦСКА са големи. Засега не е ясно къде ще се роди бебето, но има голяма вероятност това да се случи в българската столица.

Лам е неразделен с приятелката си
Лам е неразделен с приятелката си

Оригиналната ледена кралица - Асдис Ран, също е свързана с "червените". Тя пристигна в България през вече далечната 2008 г. заедно със съпруга си Гардар Гунглаугсон, който за кратко игра като нападател на "червените". Той не остави следа на "Армията", но за сметка на това Асдис и до днес не е забравена. Исландката бързо се превърна в знаменитост, изгря на кориците на куп списания, засне десетки фотосесии и бе редовен гост на всякакви светски събития. Малко след това тя се разведе със съпруга си, но въпреки това прекарваше голяма част от времето си в България. И до днес тя редовно отскача до родното Черноморие, привличайки внимание с пищните си форми.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/