Наум Шопов иска Теа да носи името му. Планират малка, кокетна сватба

04 October 2021
Хортензия Маркова

Актьорът и неговата любима са родители на почти 2-годишната Амая и наскоро се сдобиха със собствен дом

С църковен брак и красиво парти ще отпразнуват любовта си

След годежа преди три години на нейния рожден ден се чувстват притиснати за женитба и затова отлагат

“Решихме, че най-накрая е време...” - обявява дипломираният лекар и наследствен актьор Наум Шопов в ютюб канала си, който споделя със своята половинка Теа Минкова. А тя довършва изречението му: “Да сключим брак!”.

Двамата са една от най-харесваните и влиятелни двойки в интернет пространството и техните последователи знаят колко силна и красива е любовта им, плод на която е и очарователната им дъщеричка Амая. Щастливата новина за предстоящата им сватба се очакваше от доста време, тъй като синът на големия артист Христо Шопов и внук на легендарния Наум Шопов предложи със страхотен годежен пръстен на Теа още преди три години на нейния рожден ден.

Скоро след като тя казва “да”, двамата се отказват да сключат брак, защото хората започват да ги питат непрекъснато кога ще е сватбата и те се чувстват притиснати. Затова и непрестанно отлагат. Иначе нямат съмнение, че един ден ще се случи. Все пак двамата са двойка от девет години, а се познават от още повече време, тъй като учат в 134-то училище в София.

Магията помежду им се случва след завършването, когато един ден Теа, по-голяма с една година от Наум, го среща пред Ректората. Разменят си няколко думи, били са в една компания по някое време в гимназията, а после всеки продължава по пътя си. Само че необяснимата тръпка, която е преминала и през двамата при срещата с другия, ги кара да започнат да си пишат. От съобщение на съобщение комуникацията им се разгаря, стига се до нова среща, а след нея вече са неразделни.

“Когато станахме гаджета, мечтаехме каква ще бъде тортата на сватбата. Как ще бъде аранжирана. Коя ще е първата песен”, признава Теа.

Само че в онзи момент още е рано. Нищо не успява да застане помежду им оттогава до днес. И все пак дори след като стават родители и се сгодяват, те не желаят да бързат. Най-малкото не искат да оправдават чуждите очаквания.

Нагласата им се променя, след като тази година са гости на сватбата на свои приятели, която за тях е много готино и свежо преживяване. Още на следващия ден вече са готови да организират собственото си празненство.

В момента са на етап избиране на мястото.

Искат църковен брак и красиво парти. Малка и кокетна сватба, с която да отпразнуват любовта си.

“И е време вече Тейчето да ми носи името”, споделя Наум. “Обичам те!”, отвръща Теа.

Двамата също така обещаха да държат в течение своите последователи, като споделят детайли за предстоящото събитие в своя канал, за да няма спекулации и да се пускат неверни слухове около повода.

Самата Теа се заела с търсенето на идеалното място, където да си разменят брачните халки. В момента Шопов влиза в нов работен график и ще пътува много, тъй като е водещ на предаването “Ергенът”. Приема този ангажимент, тъй като е заинтригуван от формата.

“Смятам, че живеем във време, в което малко или много всички сме погълнати от цинизъм. Всяко едно риалити има своите предимства и достойнства, както и доста силен финансов стимул, но всъщност истината е, че малко победи са по-големи от това да намериш любовта.

Стискам палци на Виктор и ще бъда неизменно до него, за да му помогна в това начинание”, обяснява Шопов.

Несъмнено може да се каже, че по отношение на намирането на правилния човек без дълго лутане и перипетии Наум е уцелил джакпота. Двамата с Теа изглеждат като перфектната двойка заради хармонията, която излъчват заедно. По съвсем естествен начин те започват да градят живота си като семейство, а всяка следваща стъпка е също толкова естествен ход на нещата. Дори родителството им приляга и им се удава. Те са казвали, че сякаш не помнят какви са били и какво са правили, преди да се роди Амая, която този декември ще навърши две години.

В едно от своите по-стари видеа те отговарят на различни въпроси относно тайната на любовта, като изразяват мнението, че търпението и компромисите са основното за здравата връзка. Шопов шеговито подхвърля, че всъщност истинската тайна е мъжът да бъде виновен за всичко. Теа по-късно е обяснявала за феновете им, че съжалява за това как не може да улови с камерата уникалното, леко просташко, но много оригинално чувство за хумор и ирония на своята половинка, който непрестанно я разсмива.

Миналата година по повод на годишнина от началото на тяхната връзка Минкова публикува емоционално обръщение към Шопов в инстаграм.

“8 години, Науме! Дотук добре...

Често ни питат как успяваме да съхраним отношенията си толкова години. Винаги отговарям, че НЕ ЗНАМ. Ако случайно разбера къде се крие тайната, ще реша, че мога да го направя още по-хубаво, и ще прецакам всичко.

Обичаме се, караме се, смеем се, аз се ядосвам, Наум се ядосва, говорим си, пътуваме, грижим се за прекрасно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз говоря много, Наум не говори изобщо, спортуваме заедно, Наум спортува повече. АЗ СЕ ЯДОСВАМ, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му силно, той си оставя дрехите навсякъде... И така цели 8 години. Искам да сме здрави и не искам нищо да променям. Обичам те.”

Само преди няколко месеца Наум, Теа и дъщеричката им Амая се преместиха в нов дом, като нарекоха това “Голямото начало”. За процеса по намирането на подходящото за тях жилище, некоректното отношение от страна на различни брокерски къщи и други подробности около покупката на техния апартамент те обясняват също във влога си. Двамата няма как да забравят и времето, когато започват да живеят заедно, но ту при родителите на единия, ту при родителите на другия.

Днес с много любов те свиха собствено гнездо, в което да се радват на своите най-сладки семейни моменти - споделени само помежду им.

Коментари

Ал в 15:07 на 28 Sep 2021
Боли ме дедовия
Дорина в 09:19 на 05 Oct 2021
Красиви и умни,.... Не самонадеяни, а успешни и скромни. Браво. Пример за БГ семейство. Късмет, здраве и сполуки!
Mary в 01:50 на 06 Oct 2021
Лигльовци! Ужасни при това! И некадърници!
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/