Мистериозните кодове на Никола Тесла. Ключ към четвърто измерение ли са числата 3,6 и 9?

23 July 2021
Спомен
Сн. Pixabay
Сн. Pixabay

Изследвал е числените модели във Вселената, известни като „Божият план“, „Проект на Бога“ или „Математическия отпечатък на Бог“

Зад името на Никола Тесла се крият много мистерии. Голяма част от идеите му, дори и днес изглеждат като дошли от далечното бъдеще. Има твърдения, според които, гениалният инженер и конструктор е получавал информация от паралелни светове.

Индукционен електрически двигател, флуоресцентно осветление, асинхронен електромотор, трифазни и многофазни трансформатори, безжично предаване на електроенергия. И още – електрически часовник, радиоуправляеми торпеда и летателни апарати, реактивни самолети, кораби на въздушна възглавница – това е само малка част от списъка с революционни идеи, открития и изобретения на Никола Тесла.

До момента на смъртта си той има над 700 патента в цял свят.

Никола Тесла е известен и със своите, не малко на брой странности. Когато отсядал в хотел, той избирал единствено такива хотелски стаи, чиито номера са кратни на 3, почиствал чиниите си с 18 салфетки и обикалял три пъти около всяка сграда, преди да влезе в нея. Никой няма обяснение за това загадъчно поведение.

Тесла описва множество случки, в които е ставал свидетел на силни светлинни проблясъци, последвани от моменти на интензивно творчество и яснота. Именно тогава, той е бил в състояние да си представи и да начертае едно изобретение в съзнанието си, с почти холографски детайл. В мислите си Тесла е успявал да завърти тези видения, за да ги разгледа парче по парче и да разбере как точно да ги изгради. Почти никога не използвал предварителни схеми и чертежи на хартия. Всичко е било базирано на идейни преживявания.

Ръководен от фундаменталния принцип, върху който е изграден универсалният език на математиката, Тесла е стигнал до заключението, че науката не е измислена от човека, а просто е открита от него.

Никой не може да изобрети нищо, тъй като ние сме просто откриватели на вече съществуващи принципи.

Никола Тесла е изчислил възлови точки около планетата, които са свързани с числата три, шест и девет. Твърди се, че той

бил буквално обсебен от тези числа.

Изследвал е числените модели във Вселената, известни като „Божият план“, „Проект на Бога“ или „Математическия отпечатък на Бог“. Те се наблюдават при звездообразуването, развитието на ембрионалните клетки и други природни проявления.

Има една основна система, която изглежда като фундамент на всичко съществуващо в природата. Тази система е известна в математиката като бинарна или двоична бройна система, където моделът започва от едно и продължава като се удвояват цифрите.

По този модел се размножават ембрионалните клетки: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256 и т.н.

Марко Родин открил, че в така наречената вихрова математика (която показва връзките и качествата на числата), този модел се повтаря до безкрайност: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 , 4. Тук числата 3,6 и 9 не съществуват. Според Родин, тези цифри представляват вектор от трето към четвърто измерение, който може да се определи като поле на енергиен поток.

Това поле е с по-висока пространствена енергия, която оказва влияние върху енергийната верига на другите шест числа. Ранди Пауъл, ученик на Марко Родин, отива още по-далеч като твърди, че това е таен ключ към свободната енергия, която Тесла изследва до последните дни на живота си.

Всъщност към която и древна култура да се обърнем ще открием, че числото три е от изключително значение, а според редица тайни общества три е свещено число.

Източник: novotopoznanie.com

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/