Джан Яман изчезна. “Липсваш”, търсят го милиони и винят палавата Дилета

23 April 2021
Виолина Христова, Рим
Джан Яман и Дилета поздравиха почитателите си за Великден с този кадър.
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ДИЛЕТА ЛЕОТА
Джан Яман и Дилета поздравиха почитателите си за Великден с този кадър. СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ДИЛЕТА ЛЕОТА

Турският красавец Джан Яман, когото над 8 милиона следваха в инстаграм, изчезна. Актьорът, който се готвеше в Рим за ролята на Сандокан в италиански сериал, изтри профилите си. За последно преди дни се появи снимка, на която той държи ръката на... майка си и очевидно се е завърнал в родния Истанбул. Феновете му в цял свят го търсят в туитър с “липсваш много”.

Жълти медии в Италия питат дали актьорът Джан Яман и спортната репортерка Дилета Леота са се разделили. Последната им обща снимка е преди две седмици на католическия Великден. Сицилианката пусна в инстаграм фото с надпис върху огромно шоколадово яйце: “Щастлив Великден, Дилета и Джан”.

Наблюдателни фенове обече забелязаха, че Дилета вече не носи годежния си пръстен. Нейното обяснение е, че “причините са свързани с бизнес”.

“Годежът не е анулиран и това са само слухове. Любовта ни е истинска и съм много щастлива. Единственото нещо е, че нещата трябва да стават с необходимото време.”

Дни преди това жълтият седмичник “Ки” лансира тезата, че двамата красавци са в криза заради прекалената ревност на Джан. Според седмичника той изглеждал угрижен и закрил профила си в инстаграм, защото страда и не искал да споделя с никого този момент.

Единствените доверени хора, с които споделял всичко, са италианците Франческо и Роберто, които го придружават навсякъде при придвижването му между Рим и остров Елба. Актьорът се подготвя за ролята си на Сандокан и от месеци живее и тренира усилено езда във Вечния град. Дни преди Джан да изтрие профила си, той показа как по мъжки готвят вечеря и разпитваше пред телефона домашните си помощници какво са напазарували.

Медии публикуваха и снимка коя ще е партньорката му в “Сандокан”. Най-вероятно това ще е испанската актриса Бланка Суарес. 32-годишната красавица участва в няколко сериала, позната е на зрителите като Хулия от “Интернатът” и Айноа от “Корабът”. Снимала се е и в голямото кино - участва в психологическия трилър на Педро Алмодовар “Кожата, в която живея”.

БЛАНКА СУАРЕС
БЛАНКА СУАРЕС

Според мнозина любовната история на Джан Яман и Дилета потеглила на четвърта, заради което италианката сега ударила спирачка. Тя обича свободата и не бърза да се обвързва с брачни обещания. Дилета живее и работи в Милано и пътуваше един път седмично до Рим, за да види любимия. Джан нае под наем апартамент с романтична панорамна тераса, за да не живее на хотел.

След като подари годежен пръстен на Дилета, двамата отидоха и до Катания при родителите.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/