Мария Бакалова елегантна в рокля на Armani

01 March 2021
24 часа
Мария Бакалова Снимка: Инстаграм
Мария Бакалова Снимка: Инстаграм

Актрисата Мария Бакалова публикува в Instagram снимка, на която е облечена в елегантна рокля на Armani.

“Толкова съм развълнувана за първите ми Златни глобуси! Поздравления за номинираните, желая прекрасна вечер на всички“, пише към кадъра Бакалова.

Тя беше номинирана за Златен глобус за най-добра актриса в комедия или мюзикъл за ролята на Тутар – дъщерята на Борат във филма "Борат 2" (Borat Subsequent Moviefilm).

Престижната статуетка отиде при Розамунд Пайк за "Много ми пука" (I Care a Lot). В категорията бяха номинирани и Мишел Пфайфър за "Френски изход" (French Exit), Аня Тейлър-Джой за "Ема" (Emma), Кейт Хъдсън за "Музика" (Music).

Церемонията по раздаване на 78-ите награди Златен глобус се състоя на 28 февруари 2021 година. Водещи на шоуто бяха актрисите Тина Фей и Ейми Полър, които които се завърнаха като домакини за първи път от 2015 година.

Тина Фей предаваше на живо от зала "Рейнбоу" на върха на центъра "Рокфелер" в Ню Йорк, а Ейми Полър беше на обичайното място, на което се провежда церемонията - хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс, Калифорния.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/