Куче накуцва от съчувствие към стопанина си със счупен крак

23 January 2021
24 часа
КАДЪР: Фейсбук/Russel Jones
КАДЪР: Фейсбук/Russel Jones

Кучетата са невероятни създания. От молбите за храна, през радостното махане с опашка при завръщането на собствениците им у дома, до лая им с поглед към каишката, сигнализирайки, че е време за разходка - те правят всевъзможни неща, за да предизвикат усмивка. Сред милионите четириноги другари на човека по света трогателен клип открои един от тях - Бил от Лондон, който започнал да накуцва от съчувствие към стопанина си със счупен и гипсиран крак, пише в. "Сън".

Клипът, качен от собственика му Ръсел Джоунс показва как преданият Бил куцука до него, докато двамата са на разходка, предаде БТА. 

Трогателното поведение на питомеца му е струвало около 400 долара на стопанина.

Ръсел разказва, че когато видял Бил да накуцва, се притеснил и започнал да го води по доктори и изследвания. Направените тестове обаче не открили нищо обезпокоително. Оказало се, че Бил няма проблеми с лапите и просто е имитирал движенията на Ръсел с патерици, за да засвидетелства съчувствието и подкрепата си към него.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/