Григор на разходка с Лолита в планината

28 November 2020
24 часа

Григор Димитров е във Френските Алпи с новата си приятелка Лолита Османова. Двамата използваха хубавото време, за да се разходят в планината над прочутия курорт Анси. Нашият тенисист обаче пусна самостоятелни снимки в социалните мрежи. Дъщерята на кавказки олигарх направи същото, но само от местността. Двамата не се показва заедно. Засега Димитров си мълчи по въпроса за нова връзка. Двамата се познават от Монте Карло, където живеят.

Григор бе играещ капитан на България в новия отборен турнир ATP Cup, в който нашите заеха престижното 9-о място. През новия сезон обаче състезанието няма да се състои, съобщиха от австралийската федерация.

Адриан Андреев, който бе в отбора за ATP Cup, се класира за полуфинал на турнира ($ 15 000) в Ираклион (Гър). Той отстрани 6:3, 6:3 Тимо Щодер (Гер) и ще играе с Райън Пенистън (Вбр).

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/