Известен английски готвач се сгоди за българин

28 October 2020
Павлина Трифонова
Най-добрият британски готвач за миналата година Дейвид Атертън (вдясно) с българския си годеник Ник Сарийски

СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Най-добрият британски готвач за миналата година Дейвид Атертън (вдясно) с българския си годеник Ник Сарийски СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Дейвид Атертън предложил брак на любимия си Никола Сарийски на романтично пътуване у нас

Миналогодишният победител в популярното английско кулинарно шоу Bake Off Дейвид Атертън обяви, че се е сгодил за българина Никола Сарийски. Това е станало на романтично пътуване до България по-рано този месец.

Освен запален готвач и автор на кулинарни книги Атертън е и международен здравен съветник, който е помагал на деца във военни зони по цял свят.

Двамата с Никола са заедно от три години. Запознават се в Шотландия, където Сарийски отива да учи и докато следва, работи в реанимацията на болницата в Единбург.

По това време пък най-добрият английски готвач за миналата година е част от благотворителна организация и пътува по света. “След като бях евакуиран от две войни и имах 9 пъти малария, определено знаех как да се справя с напрежението по време на кулинарното шоу, ако тортата ми не се е надигнала достатъчно”, разказва Дейвид пред английски медии. Една от най-тежките му мисии била в Кот д'Ивоар, откъдето успял да се измъкне със самолет на британските специални части, докато избухвали бомби.

37-годишният Атертън разказва, че перспективата да има семейство го кара да се чувства по-малко пристрастен към чуждестранните си приключения и Ник е човекът, който го научил да обича себе си и да не се притеснява от своята сексуалност.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/