1 година затвор за актьора Явор Бахаров

24 October 2020
24 часа
Явор Бахаров.
Явор Бахаров.

Ефективна присъда за шофиране след употреба на наркотици е получил актьорът Явор Бахаров, съобщиха от Окръжен съд - Благоевград. След близо седемчасово съдебно заседание, Районен съд - Разлог е признал за виновен Явор Бахаров за извършени от него престъпления по чл. 343 б, ал. 1 от НК и по чл. 343б, ал. 3 от НК, допълват от там.

Подсъдимият е осъден да изтърпи наказание "лишаване от свобода" за срок от една година при лек режим на изтърпяване. Актьорът е лишен и от правото да управлява МПС за срок от една година и шест месеца. Наложена му е глоба от 500 лева.

От съда посочват, че присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд - Благоевград в 15-дневен срок.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/