Бареков: Състоянието ми не е розово. Двама най-близки са в болница. С пневмония сме

23 October 2020
24 часа
Бившият евродепутат Николай Бареков.
Бившият евродепутат Николай Бареков.

Лекувам се 12- и ден от COVID-19 без никакви тежки симптоми (освен хрема и сухо гърло в началото), но съм с пневмония - вкъщи. Това написа в профила си във Фейсбук бившият евродепутат и журналист Николай Бареков.

Не съм отишъл да създавам хаос из болниците и да легна на леглото, вместо някой истински нуждаещ се, макар че очевидно състоянието ми би го позволило...А съм "як като бик", както вика народът. Пия два антибиотика и маларон (препарат против малария - бел. ред.) вече 10 дни, за да прескоча трапа, както пък викат лекарите. Но състоянието не е розово. Двама най-близки от семейството ми (единият от които много млад) лежат в никак не леко състояние с пневмонии в две болници в СФ. Не съм точно аз човекът на когото всеки слабоумник ще обяснява, че нямало вирус. Освен, че го карам яката и пламна семейството ми, чета много и то не в социалните мрежи! Също така смятам, че малоумниците около нас, които вярват в дебилни конспиративни теории из фб, са доста по-малки вредители от неадекватните действия на правителството от март месец и сега!!! Не ставайте движеща сила на изкуствения хаос, който властите умишлено подклаждат. Обществената простотия и истерия са хранителна среда за аморалните политици, посочи Бареков.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/